Bu da oldu! İstanbul'da okla vurulan cami imamı yaralandı

İstanbul Bağcılar'da feci bir olay meydana geldi. İlçede bir saldırgan, cami imamını okla vurarak yaraladı. Kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı

Haberler 24.07.2024 - 17:02 Son Güncelleme : 24.07.2024 - 17:02

İstanbulda, cami imamını okla vurarak yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

AAda yer alan habere göre Bağcılar Merkez Mahallesindeki bir camide imamlık yapan D.K., caminin yakınlarında sağ omuzundan okla vurularak yaralandı.

KAçAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, vatandaşlar yaralı D.Kyi yakındaki hastaneye götürdü.

Hastanede tedavi altına alınan D.Knin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayın ardından yaptığı çalışmada, D.Kyi okla vurduktan sonra kaçan şüpheli M.F.Gyi yakaladı.

GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI

Gözaltına alınan zanlı, emniyet müdürlüğüne götürülürken, suçta kullanılan ok da muhafaza altına alındı.

Görgü tanıklarından Fedai Karan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şüpheli ile imam arasında bağrışma duyduklarını belirterek, imamın karşıya doğru geçerken okla vurularak yaralandığını söyledi.

Yaralıyı, hastanenin aciline getirdiklerini anlatan Karan, olayın ardından kaçan şüphelinin de polis tarafından yakalandığını anlattı.

Karan, Okla vurmuş öyle diyorlar, ok zaten sallanıyor. Ameliyata almışlar. Yoğun bakıma almışlar, oku da çıkarmışlar. dedi.

Ana Sayfaya Git