Cinayet işleyip başına sıkmıştı

Mardin'in Artuklu ilçesinde eski eşi Cemile Başçı ile kayınvalidesi Kadriye Başçı'yı silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Seyfettin Değer (29) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haberler 01.01.2022 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinde, eski ei Cemile Baç (27) ile kaynvalidesi Kadriye Baçy (54) tabancayla öldürdükten sonra ayn silahla kendisini de vuran Seyfettin Deer (27), tedavi gördüü hastanede 15 gün hayatn kaybettii

ESK E VE KAYINVALDES

Olay, 17 Aralkta, Artuklu ilçesi, Yalm Mahallesinde meydana geldi. Seyfettin Deer, bu yl boand Cemile Baçnn annesi ile birlikte yaad eve gitti. Burada bilinmeyen nedenle kavga balarken Deer, belinden çkard ruhsatsz tabanca ile eski ei ile annesi Kadriye Baçya pe pee ate etti. Anne ile kz kanlar içinde yere ylrken, Seyfettin Deer de ayn tabancay bana dayayp, ateledi.

15 GÜNDÜR TEDAV ALTINDAYDI

Silah seslerini duyan komularn ihbaryla adrese polis ve salk ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen salk ekibi, Cemile ve annesi Kadriye Baçnn yaamn yitirdiini belirledi. Ar yaralanan Deer ise ambulansla Mardin Devlet Hastanesine kaldrld. Youn bakmda 15 gündür tedavi gören Seyfettin Deer, bugün hayatn kaybetti.

Ana Sayfaya Git