Diyarbakır'da öldürülen 3 PKK'lının üzerinden çıkan polis isimleri, gizli yer değştirilmesini sağladı

Diyarbakır'da çıkan çatışmalarda öldürülen PKK'lı Şoreş Mutlu, Sezgin Demirok ve Cüneyt Yeni'nin üzeriden çıkan ölüm listesinde yer alan, suikast düzenleneceği ihbarı üzerine 9 polis ve 1 uzman çavuşun yer ve adresleri gizlice değiştirildi

Haberler 28.12.2015 - 10:49 Son Güncelleme : 28.12.2015 - 10:49

Diyarbakırda çıkan çatışmalarda öldürülen PKKlı Şoreş Mutlu, Sezgin Demirok ve Cüneyt Yeninin üzeriden çıkan ölüm listesinde yer alan, suikast düzenleneceği ihbarı üzerine 9 polis ve 1 uzman çavuşun yer ve adresleri gizlice değiştirildi

Diyarbakırın Yenişehir İlçesinde perşembe günü sokak ortasında çıkan çatışmada öldürülen PKKlı Şoreş Mutlu, Sezgin Demirok ve Cüneyt Yeninin üzerlerinde yapılan aramalarda, silahların yanı sıra pusu amaçlı hazırlandığı değerlendirilen notlar çıktı.

POLİSLERİN GEçİŞ SAATLERİ, YEMEK YEDİKLERİ NOKTALAR...

Teröristlerin keşif başlığıyla tuttukları notlarda, polis araçlarının geçiş saatleri, polislerin yemek yedikleri noktalar ve lojman kulübelerindeki güvenlik görevlisi sayıları tek tek anlatılıyordu.

Teröristlerin keşif notlarında, ölüm listesine alınan 9 polis ve 1 uzman çavuşun oturduğu evin daire numarası ve isimleri de çıktı.

,ADRESLERİ DEĞİŞTİ

Saldırı deşifre edilince güvenlik güçlerinin oturduğu evlerin zorunlu olarak güvenlik nedeniyle değiştirildiği belirtildi. (Kaynak: Habertürk)

Ana Sayfaya Git