Emine Şenyaşar'ın ağıtları adliye binasında yankılandı

Urfa Adliyesi önünde oturma eylemini sürdüren Emine Şenyaşar’ın ağıtları adliye binasını sardı.

Haberler 15.03.2021 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AKP Milletvekili brahim Halil Yldzn koruma ve yaknlarnn 24 Haziran seçimleri öncesi saldrs sonucu Hac Esvet enyaar ile çocuklar Adil ve Celal enyaar linç edilerek öldürüldü. Ayn aileden Fadl, Mehmet ve Ferit enyaar ise yaralanrken, Fadl enyaar, tedavisi devam ederken gözaltna alnp tutukland. Yaamn yitiren ei ve oullar ile tutuklu olu Fadl enyaar için Adalet nöbeti balatan anne Emine enyaar, 6 gündür Urfa Adliyesi önünde oturma eylemi gerçekletiriyor. Olu Ferit enyaar ile Urfa Adliyesi önüne gelen anne enyaar, üzerinde katledilen aile bireylerinin olduu fotoraflarla adliye binas önünde oturdu.

POLS ENGELLEMES

enyaar ailesi, bu sabah geldii adliye binas önünde polisin engeliyle karlat. 6 gündür oturma eyleminde olan aileye bugün, Buras kamu binas burada oturamazsnz denildi. Engellenen aile, eylemi adliye bahçesine tad.

Eylemi engellenmeye çallan anne enyaarn yakt atlar ise adliye binasn sard. Ellerini kaldrarak bir yandan dua eden anne enyaar, dier yandan at yakt. Allahm bu yaadklarm görmüyor musun? Bu zulmü görmüyor musun? diyen anne enyaar, adalet talebini yeniledi.

Ana Sayfaya Git