Esenyurt’taki cinayette daha önce yaşanan kavganın görüntüsü ortaya çıktı

Esenyurt'ta, 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayın gerçekleştiği tekel bayisinde yaklaşık 2,5 ay önce yaşanan kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberler 01.08.2023 - 22:58 Son Güncelleme : 02.08.2023 - 00:29

Esenyurtta, 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayın gerçekleştiği tekel bayisinde yaklaşık 2,5 ay önce yaşanan kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, 28 Temmuzda tekel bayisinde silahla öldürülen Yunus Emre Erzenin ağabeyi Mehmet Erzenin iş yerine gelen S.Ö. ile kavga etmesi yer alıyor.

Baba Cantürk Erzenin kavgaya müdahale ederek, S.Öyü dışarı çıkarttığı anların kaydedildiği görüntülerde, Mehmet Erzenin elinde bir silahın bulunması dikkati çekiyor.

- Olay

Esenyurttaki Güzelyurt Mahallesinde 28 Temmuzda tekel bayisine giden gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24) ile yanında bulunan Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzene (21) ateş etmişti.

Şüpheliler olayın ardından kaçarken, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

Şüphelilerden Murat Ö, S.Ö, T.Ö. ve A.Ö. ile bu kişilerin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında ilk yakalanan şüpheli Murat Ö. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, diğer zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git