Evlat katili

Oğlunu satırla öldüren baba: Çok pişmanım

Haberler 11.04.2022 - 01:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balkesirin Edremit ilçesinde otomobilde tartt olu Bar Süreri (32) satrla öldüren Murat Sürer (58) adliyeye sevk edildi. Sürer, çok piman olduunu söyledi.

Olay, Edremit ilçesi Altnkum Mahallesi Dalyan mevkisinde dün saat 10.30 sralarnda meydana geldi. Murat Sürer ile uyuturucu bamls olduu ileri sürülen olu Bar Sürer, tartmaya balad. Murat Sürer, yannda bulunan satrla olu Bar Sürerin kol, ba, boyun ve çene bölgelerine vurdu. çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekibi sevk edildi. Salk ekiplerince yaplan kontrolde yaamn yitirdii belirlenen Bar Sürerin cenazesi, otopsi ilemleri için Bursa Adli Tp Kurumuna götürüldü.

EVLAT KATL OLDU

Polis ekipleri tarafndan suç aleti satrla olay yerinde gözaltna Murat Sürer, bugün adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin, olunu neden öldürdüü sorulan baba Murat Sürer, ifadesinde olay anlattn belirterek, çok pimanm dedi.

Murat Sürerin emniyette verdii ifadede de olunun uyuturucu kullandn, ailesine eziyet ettiini ve sürekli olarak evde kavga çkardn söyledii örenildi.

Ana Sayfaya Git