Hırsızlık şüphelilerinden 2'si yakalandı, 1'i kaçtı

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi'nde, kontrol noktasında polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, 2 kişinin daha bulunduğu otomobille kaçtı. Takibin ardından otomobilde bulunan hırsızlık şüphelisi 3 kişiden 2'si yakalandı, diğeri kaçtı.

Haberler 17.06.2017 - 04:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Hilvan lçesinde, kontrol noktasnda polisin dur ihtarna uymayan sürücü, 2 kiinin daha bulunduu otomobille kaçt. Takibin ardndan otomobilde bulunan hrszlk üphelisi 3 kiiden 2si yakaland, dieri kaçt.

Olay, bugün sabah saatlerinde Hilvan- Siverek karayolunda oluturulan polis kontrol noktasnda meydana geldi. Kontrol noktasndaki polisler, Hilvan ilçe merkezi yönüne ilerleyen sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 BNS 51 plakal otomobili durdurmak istedi. Polisin dur ihtarna ramen sürücü durmayp kaçt. Ekipler, peine dütükleri arac ksa sürede durdurdu. Otomobildeki Hasan U. ve Mehmet ç. yakalanrken, kimlii belirsiz 1 kii ise kaçt. Otomobilde yaplan aramada hrszlkta kullanlan delici ve kesici malzemeler ele geçirildi, 2 üpheli gözaltna alnd. Kaçan üphelinin de kimliinin belirlenerek yakalanmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git