İki Kardeş Feci Şekilde Yandı

Bismil'de iki kardeş sobaya mazot dökünce, ölümden döndüler.

Haberler 28.02.2012 - 12:23 Son Güncelleme : 28.02.2012 - 12:23

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki kardeşin ısınmak için sobaya mazot dökmesi sonucu çıkan yangında kardeşlerde biri ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bismil Odun pazarında geçimini bekçilik yaparak sağlayan Tacettin Türk’ün çocukları Cahit (15) ve Emrah (12) babalarının kaldığı odun pazarındaki kulübede sobayı yakmak istedi. Çocuklar yanmayan sobayı tutuşturmak için mazot dökünce bir anda parlayan soba kulübede yangının çıkmasına sebep oldu. Çıkan yangın sonucu Cahit ve Emrah Türk kardeşler vücutlarının değişik yerlerinden feci bir şekilde yaralandılar.

FECİ ŞEKİLDE YANDILAR

Odun pazarında geçen bir vatandaşın yanan kardeşleri görmesi sonucu 112 ve itfaiye durumdan haberdar edildi. Olaya yerine gelen 112 Acil Ambulans kardeşleri Bismil Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kardeşler Dicle Üniversitesi Yanık Bölümüne sevk edildi. Daha sonra Cahit ve Emrah Türk helikopter ambulansla ile İzmir’e sevk edildi. Kardeşlerden Cahit Türk’ün durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiği öğrenildi. Çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Ana Sayfaya Git