İstanbul Anadolu yakası, İstanbul Avrupa Yakası kesinti! 30 Ocak'ta yaşanacak elektrik kesintisine dikkat! İstanbul'da hangi ilçelerde elektrik kesilecek?

İstanbullunun özellikle de kış şartlarını yaşadığı şu günlerde aniden yapılan elektrik kesintileri vatandaşın mağduriyetini daha da arttırmakta. İstanbul'da yine elektrikler kesilecek? Peki İstanbul'da elektrikler ne zaman kesilecek? İstabul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! İstanbul'da 30 Ocak'ta hangi ilçeler karanlığa bürünecek? İşte elektrik kesilecek ilçeler

Haberler 27.01.2016 - 22:24 Son Güncelleme : 27.01.2016 - 22:24

İstanbullunun özellikle de kış şartlarını yaşadığı şu günlerde aniden yapılan elektrik kesintileri vatandaşın mağduriyetini daha da arttırmakta. İstanbulda yine elektrikler kesilecek? Peki İstanbulda elektrikler ne zaman kesilecek? İstabulda elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! İstanbulda 30 Ocakta hangi ilçeler karanlığa bürünecek?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.den yapılan açıklamaya göre, cumartesi günü elektrik verilemeyecek ilçeler ve kesinti saatleri şöyle:

ŞİŞLİ

Saat 08:00-18:00 arasında: Meşrutiyet, 19 Mayıs Mahallelerinin Halaskargazi Caddesi, Samanyolu, Dere, Küçük Bahçe, Matbaacı, Osmanbey Sokakları ve civarı.

Saat 09:00-19:00 arasında: Nişantaşı Mahallesinin Nişantaşı Rumeli Caddesi, Zafer Sokak, MC Donaldb ve civarı, Sarar Giyim ve civarı. Harbiye Mahallesinin Süleyman Nazif Sokak, Show TV Binası ve civarı. Halaskargazi, Matbaacı Osmanbey, Süleyman Nazif Sokakları, Vakko ve civarı. Teşvikiye, Valikonağı Caddeleri, Güzelbahçe, Prof. Dr. Orman Ersek, Hacı Emin Efendi, Şakayık, Yedi Kardeşler, Nişantaşı, Ihlamur Yolu, Hacı Mansur, Prof. Dr. Müfide Küley (Poyracık) Sokakları ve civarı. Harbiye Mahallesinin Bayıldım Caddesi, Demokrasi Parkı içi ve civarı. Cumhuriyet, Merkez Mahallelerinin; Halaskargazi, Abide-i Hürriyet Caddeleri, Nakiye Elgün Sokak ve civarı.

Saat 13:00-16:00 arasında: Merkez Mahallesinin Abidei Hürriyet Caddesi, Hasat, Hanım Efendi, Reha Yurdakul, Kocamansur Sokakları ve civarı.

SULTANGAZİ

Saat 09:00-17:00 arasında: Sultançiftliği Mahallesinin 30. Sokak ve civarı.

GÜNGÖREN

Saat 09:00-18:00 arasında: Gençosman Mahallesinin Dündar, Dilken, Doğancılar, Günay Sokakları, Güngören Belediyesi çöp Konteyneri ve civarı.

SİLİVRİ

Saat 06:00-18:00 arasında: Cumhuriyet Mahallesinin Kadri Haseski, çetin Emeç Caddeleri ve civarı.

ARNAVUTKÖY

Saat 07:00-19:00 arasında: Hadımköy Mahallesinin Ayasofya Caddesi, Makalsan Enco Fabrikaları ve civarı. Hastane Mahallesinin Lider Kağıt, Şahinler, Yüksel Teknik, Yeni Antalya, Urtim Fabrikaları ve civarı.

BEŞİKTAŞ

Saat 09:00-12:00 arasında: Kültür Mahallesinin Yaprak, Sevil, Barış, Aydın Sokakları ve civarı.

Saat 11:00-14:00 arasında: Levent, Akat Mahallelerinin Ebulula Mardin, Uğur Mumcu, çilekli Caddeleri, Gazeteci Ümit Deniz, Gül, Duygu, Sedir, Ülgen, Ebru, Güllü, Cengizhan, Yeni Sülün Sokakları ve civarı.

Saat 00:01-07:00 arasında: Etiler Mahallesinin Cengiz Topel Caddesi, Boğaziçi Üniversitesi ve civarı.

FATİH

Saat 09:00-15:00 arasında: Molla Gürani Mahallesinin Molla Gürani, Turgut Özal Millet Caddeleri, Emin Ali Yaşin, Nakibu-l Eşref, Dedepaşa Sokakları ve civarı.

Ana Sayfaya Git