İstanbul Havalimanı'na 2 ödül

İstanbul Havalimanı, ABD merkezli seyahat dergisi Global Traveler tarafından üst üste ikinci kez "En İyi Aktarma Havalimanı" ve "En İyi Aile Dostu Uluslararası Havalimanı" ödüllerine layık görüldü.

Haberler 02.08.2023 - 11:35 Son Güncelleme : 02.08.2023 - 11:41

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGAdan yapılan açıklamaya göre, Global Traveler dergisinin Leisure Lifestyle Awards ödül töreninin bu yıl 11incisi düzenlendi.

Törende, ikinci kez En İyi Aktarma Havalimanı seçilen İstanbul Havalimanı, 6. kez düzenlenen Wherever Awardsta ise geçen yılın ardından 2023te de En İyi Aile Dostu Uluslararası Havalimanı ödülünü aldı.

Derginin her yıl düzenlediği anket kapsamında okuyucular deneyimleri çerçevesinde seyahatleriyle ilgili hizmetleri, destinasyonları, otelleri, hava yollarını ve gemi yolculuklarını oylarken sonuçlar dünyanın en iyilerini belirliyor.

- Dünyanın En İyi Havalimanı ödülüne de layık görülmüştü

İGA İstanbul Havalimanı, bugüne kadar aldığı pek çok ödülün yanı sıra uluslararası havacılık değerlendirme kuruluşu Skytrax tarafından 60 Milyon Üzeri Yolcu kategorisinde Dünyanın En İyi Havalimanı ve Dünyanın En Aile Dostu Havalimanı seçilmişti.

İstanbul Havalimanı aynı zamanda Güney Avrupanın En İyi Havalimanı ilan edilmişti.

Ana Sayfaya Git