Kadın otobüs şoförü eski sevgilisini bıçakladı

Adana’da belediye otobüs şoförü bir kadın kendisine şiddet uygulayan sevgilisini bıçaklayarak yaraladı.

Haberler 05.11.2015 - 15:36 Son Güncelleme : 05.11.2015 - 15:36

Adanada belediye otobüsü şoförü Sevil çopur, kendisini döven eski sevgilisi 36 yaşındaki Erkan Kışı kolundan bıçakladı. Adana Büyükşehir Belediyesinin Otobüs İşletme Müdürlüğünde şoförlük yapan Sevil çopur, yönetimindeki otobüsle 2000 Evler Mahallesinde durağa girdiğinde, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Erkan Kış otobüse bindi.

Yolcuların şaşkın bakışları arasında ikili tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sevil çopuru otobüsten indiren Kış, vurmaya başladı. Eski sevgilisinin elinden kurtulup otobüse binen Sevil çopur, sürücü koltuğunun yanında duran bıçağı alıp inerek Erkan Kışı kolundan yaraladı. Erkan Kış yaralı halde kaçarken, aldığı darbeler nedeniyle Sevil çopur da baygınlık geçirdi. Yolcuların çağırdığı sağlık ekiplerinin müdahale ettiği genç kadın, hastaneye götürüldü. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden Erkan Kış, tedavi edildikten sonra ifade için Denizli Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Devlet Demiryollarında geçit görevlisi olarak çalışan 1 çocuk babası Erkan Kış ifadesinde, eşinden boşandıktan sonra Sevil çopur ile birlikte yaşamaya başladıklarını söyleyerek, Paramı yedi, istedim vermedi. Bu yüzden aramızda anlaşmazlık vardı dedi. Birbirlerinden şikyetçi olan çift, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

Ana Sayfaya Git