Karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede kolon kanseri olduğunu öğrendi

Karın ağrısı şikayeti ile Batman Bölge Devlet Hastanesine giden 45 yaşındaki Ayşe Akdemir'e kolon kanseri teşhisi konuldu. Hasta, yapılan tedavilerinin ardından sağlığına kavuştu.

Haberler 10.11.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karn ars ikayeti ile Batman Bölge Devlet Hastanesine bavuran Akdemire yaplan detayl deerlendirilme ve kolonoskopisinde kolon kanseri tans konuldu. Hemen tedavi altna alnan Akdemir, baarl ameliyatn ardndan salna kavutu. Ameliyat gerçekletiren Batman Bölge Devlet Hastanesi doktorlarndan Gastroenteroloji Cerrahi Uzman Op. Dr Üsküdar Berkay çaralan ve Genel Cerrahi Uzman Op .Dr. Cemil Kuba, kolon kanserinin tedavi edilebilir bir hastalk olduunu ve mevcut artlarda her türlü altyapya sahip olarak baarl bir ekilde takibin yapldn söyledi.

çocuklarm bir daha göremeyeceim diye korktum

Zorlu bir süreci atlatarak salna kavutuunu kaydeden 45 yandaki Aye Akdemir, Kolon kanseri olduumu örendiimde aklma ilk gelen çocuklarm bir daha göremeyeceim korkusuydu. nsan kanser olduunu örendiinde ismi bile insann azmini bitiriyor ve bu tür ameliyatlar sanki sadece büyük merkezlerde baaryla yaplyormu gibi bir düünce oluuyor. Fakat gördüm ki baka illere gitmeye gerek yokmu. Ameliyatm baaryla gerçekletiren bata doktorlarma ve tüm salk çalanlarna teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git