Kayıp genç ölü bulundu

Diyarbakır'da kayıp genç otomobilde ölü bulundu

Haberler 11.05.2022 - 01:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde önceki akam saatlerinden itibaren haber alnamayan 23 yandaki Süleyman Karaboa, otomobil içerisinde ölü olarak bulundu. Vücudunda silah yaras ile darp izine rastlanlmayan Karaboann ölümüyle ilgili polis soruturma balatt.

KAYIP HBARI YAPILDI
Olay, akam saatlerinde Kayapnar ilçesi Talaytepe Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre yaknlar, inaatlarda operatörlük yapan Süleyman Karaboadan önceki akam saatlerinden itibaren haber alamad. Telefonlara da cevap vermeyen Karaboa, için durum polise kayp bavurusunda bulunuldu.

OTOMOBL çNDE ÖLÜ

Polisin arama çalmalar sürerken yaknlar Karaboann kulland 21 ABA 133 plakal otomobili buldu. Evinden ve merkezden oldukça uzakta stadyum bölgesinde bulunan otomobilin içerisine bakan yaknlar Karaboay hareketsiz olarak gördü. Otomobilin camn kran yaknlar Karaboann tepki vermemesi üzerine 112 Acil çar Merkezine durumu bildirdi.

SYAH VE DARP Z YOK
hbar üzerine olay yerine polise ve salk ekipleri geldi. Salk görevlisinin yapt kontrolde Karaboann yaamn yitirdii belirlendi. Haber alan akrabalar da ksa sürede olay yerine geldi. Vücudundan silah yaras ya da darp izi bulunmayan Karaboann cansz bedeni, otopsi yaplmak üzere Adli Tp Kurumuna götürüldü.

YAKINLARI KRZ GEçRD

Olay yerinde güvenlik eridi çeken polis, otomobil içerisinde inceleme yapt. Karaboann yaamn yitirdii haberini alan yaknlarnn akn ettii mahallede baz akrabalar da sinir krizi geçirdi. Polis, Karaboann ölümüyle ilgili olarak aratrma balatt.

Ana Sayfaya Git