Kayıp öğrencinin cesedi bulundu!

Sarıyer'de kayıp üniversite öğrencisinin cesedi ormanda bulundu

Haberler 07.04.2022 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saryerde, 6 gün önce kald örenci yurdundan ayrldktan sonra kendisinden bir daha haber alnamayan üniversite örencisi Hamit Egemenin, cesedi bulundu. Yurdun yaknlarndaki ormanda yannda av tüfei olduu halde cansz bedeni bulunan Egemenin ilk incelemelere göre intihar ettii deerlendiriliyor.

Kald, Bahçeköy Kredi Yurtlar Kurumu Örenci Yurdundan 1 Nisan Cuma günü saat 14.00 sralarnda ayrldktan sonra kendisinden bir daha haber alnmayan stanbul Teknik Üniversitesi örencisi Hamit Egemen (20) için ailesi polise kayp müracaatnda bulundu.

stanbul Asayi ube Müdürlüü Kayp ahslar Büro Amirlii ekipleri, iz ve kadavra köpekleri ile Egemenin kald yurdun çevresinde bulunan ormanda arama yapt. Aramalara AFAD ekipleri de destek verdi. Yaklak bir saat süren aramalarda Egemenin yurdun yaknndaki ormanda cesedine ulalrken, yannda av tüfei bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcnn incelmesi sonras Hamit Egemenin cansz bedeni otopsi yaplmak üzere Adli Tp Kurumu morguna kaldrld. Yaplan ilk incelemelere göre, Egemenin av tüfeiyle intihar ettii deerlendiriliyor.

Olay haber alarak gelen Egemenin ailesi sinir krizleri geçirdi. Aileyi yaknlar güçlükle sakinletirdi.

AV MALZEMES SATAN DÜKKANDAN

Babas Arif Egemen, oluna ait kredi kart ekstresini inceledi. nceleme sonucu Hamit Egemenin Eminönünde av malzemeleri satan bir i yerinden alveri yapt tespit edildi.

YURTTAN çIKI ANI GÜVENLK KAMERASINDA

Hamit Egemenin kald yurttan son çkt anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çkt. Görüntülerde, Egemenin turnikelerden geçerek dar çkt görülüyor.

Ana Sayfaya Git