Koronavirüs tedavisi Diyarbakır'da bulundu

Virüse karşı mücadel de Diyarbakır'da bir ilk uygulandı. Diyarbakır'da korona virüs tedavisi gören bir hastaya, dünyada ilk defa Türk ışını tedavisi uygulandı. Uygulanan tedavi yöntemi sonrası hastanın korona virüs testi negatif çıktı.

Haberler 26.06.2020 - 23:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Virüse kar mücadel de Diyarbakrda bir ilk uyguland. Diyarbakrda korona virüs tedavisi gören bir hastaya, dünyada ilk defa Türk n tedavisi uyguland. Uygulanan tedavi yöntemi sonras hastann korona virüs testi negatif çkt.

Türk bilim insanlarnn korona virüs salgnna kar gelitirdii sensitif derin ultraviyole ve lazer tedavisi (Türk In) ilk defa kullanld. Diyarbakrda korona virüs tedavisi gören bir hastaya uygulanan tedavi yöntemi baaryla sonuçland. Uygulanan tedavi yöntemi sonras hastann korona virüs testi negatif çkt.

Gelimeler üzerine Diyarbakr il Salk Müdürü l Salk Müdürü Dr. Cihan Tekin, Salk Bilimleri Üniversitesi Diyarbakr Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi Bahekimi Doç.Dr Erkan Baysal, Prof. Dr. Hikmet Selçuk Gedik ile ekibi açklamada bulundu.

Diyarbakr adna gurur verici bir tablo olduunu belirten Diyarbakr l Salk Müdürü Dr. Cihan Tekin, Bugün, Diyarbakr, Türkiye ve dünya için gurur verici bir tablo için burada toplandk. Bugün ilk defa Gazi Üniversitesi hocalarmzdan Hikmet Selçuk Gedik ile bir aradaydk. Kendisi tarafndan gelitirilen ve dünyada ilk kez uygulanan bir yöntemi bugün ilk defa Diyarbakrda bir hasta üzerinde uygulama frsat bulduk. Türk In tedavisi projesini ilk defa uyguladk. Youn bakmda korona virüs tedavisi gören hastann korona virüs test sonucu negatife döndü. Bu güzel haberi buradan tüm Türkiyeye, dünyaya duyurmak Diyarbakr adna gurur verici bir tablo dedi.

Hastamza Türk In Tedavisi uyguladk, testleri negatif oldu

Ana Sayfaya Git