Kürtaja zorlandı

PKK'dan kaçarak teslim olan terörist Çekdar kod adlı Selman Arslan ifadesinde son dönemde çok sayıda örgüt üyesi kadının hamile kaldığını, örgüt yönetiminin ise kadınları kürtaja zorlandığını anlattı. Kürtaj yapılamayacak durumda olan terör örgütü üyesi kadınların Mahmur Kampında doğum yaptığını, bebeklerinin ise burada yaşayan ailelere verildiğini söyledi.

Haberler 29.07.2021 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PKK üyesi Selman Arslan, PKKnn kadn yaplanmas YJA Star sözde askeri konsey üyesi çiçek Dideri adl teröristin kendisinden küçük yata bir teröristle iliki yaadn ve hamile kaldn, Suriyede bulunan Hebat Hastanesinde kürtaja zorland bilgisini verdi. Yaanan olayn örgüt üyelerinden gizlenmesi için operasyonun gece yars yapldn anlatan çekdar kod adl Selman Arslan, kadn teröristin ksa bir süre sonra da Kuzey Iraka gönderildiini söyledi.

ZORLA ALINAN KADIN TERÖRSTLERN BEBEKLER ÖRGÜT DEOLOJSYLE YETTRLYOR

Terörist kadnlarn doumdan hemen sonra kendilerinden zorla alnan bebeklerinin Mahmur Kampnda kalan terör örgütü üyesi ailelere verilerek, örgüt ideolojisiyle büyütüldüünü de söyleyen çekdar kod adl terörist, bu çocuklarn belirli bir yaa geldikten sonra silah kullanmak, bomba yapmak gibi eitimler aldn ve terör örgütü üyesi olarak kadrolara katldn söyledi.

ÖLEN TERÖRSTLERN ALELER STSMAR EDLYOR

Terör örgütünün yine son dönemde Suriyedeki çatmalarda ölen teröristlerin ailelere sayg gösterilmediini hatta cinsel istismara maruz kaldn çekdar kod adl Selman Arslan, bu olaylarn bir çok teröristi örgütten kaçmaya yönelttiini anlatt. Kendisinin de bu olaylara defalarca tank olduunu, örgüte yllar önce katlan bir terörist olmasna ramen, duyduu rahatszlk nedeniyle kaçtn söyledi. Öldürülen teröristlerin ailelerine yönelik cinsel istismar olaylarnn örgüt yöneticileri tarafndan bilinmesine ramen ceza ve yaptrm uygulanmadn anlatan çekdar kod adl terörist, bu olaylarn duyulmas nedeniyle birçok örgüt mensubunun örgüte inancn yitirdiini söyledi.

Ana Sayfaya Git