Mesaiye gidiyorlardı! TIR'a çarpan Belediye arabasındaki iki işçi feci şekilde ezilerek can verdi!

TEM Otoyolu Ataşehir Mevkii'ni sabah saatlerinde kana bulayan TIR kazasında 2 kişi öldü. Ataşehir mevkisinden yol kenarındaki TIR'a İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait kamyonetteki 2 işçi hayatını kaybetti. Doğan Günan ve Abdullah Yıldız’ın cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Haberler 12.03.2016 - 10:28 Son Güncelleme : 12.03.2016 - 10:28

TEM Otoyolu Ataşehir Mevkiini sabah saatlerinde kana bulayan TIR kazasında 2 kişi öldü. Ataşehir mevkisinden yol kenarındaki TIRa İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait kamyonetteki 2 işçi hayatını kaybetti

TEM Otoyolu Ataşehir Mevkii, Ankaraİstikametinde emniyet şeridine park eden TIRa arkadan çarpan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait kamyonetteki 2 işçi hayatını kaybetti.

Kaza saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TIR parkında yer olmadığı için emniyet şeridine park eden TIRa İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait kamyonet arkadan çarptı. Feci kazada kamyonetteki 2 işçihayatını kaybetti. Kaza nedeniyle TEMde araç kuyruğu oluştu.

1977de imzalanan anlaşma ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) desteğiyle hayata geçirilmiş bir projedir.

Proje adı Trans-European North-South Motorway (TEM) Project olan Türkiye dahil 14 ülkede uygulanan bir Projedir.4 tane de gözlemci ülke yeralmaktadır.

Proje Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonunun Ulaşım biriminin (UNECE) altında yer alır.

Ana Sayfaya Git