Minarelerden gök kubbeye Mehmetçik için dua sesleri

Türkiye'nin bir çok ilinde düzenlenen sabah namazı etkinliğinde vatandaşlar başta Mehmetçik olmak üzere savaşlarda hayatını kaybeden Filistinliler için dua etti.

Haberler 13.10.2023 - 08:43 Son Güncelleme : 13.10.2023 - 08:47

Sakarya, Zonguldak, Karabük, Bolu ve Kocaelideki camilerde, İsrailin saldırıları sonucu Filistinde hayatını kaybedenler için dua edildi.

Sakaryada Diyanet İşleri Başkanlığının Mazlumlara Dua, Filistine Vefa sabah namazı buluşması kapsamında Adapazarı Orhan Camide vatandaşlar bir araya geldi.

Fetih suresi okunan programın ardından sabah namazı kılındı.

Namazın ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık, terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistinde hayatını kaybedenler için dua etti.

ZONGULDAK

Mazlumlara Dua, Filistine Vefa programında Karadeniz Ereğli ilçesindeki Kepez Tepe Camisinde vatandaşlar bir araya geldi.

Terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistinde hayatını kaybeden siviller için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

Ayrıca, kentteki camilerde sala okundu.

KARABÜK

Karabükte de Mazlumlara Dua, Filistine Vefa sabah namazı buluşması için vatandaşlar, 100. Yıl Pazaryeri Camisine geldi.

Programda terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistinde hayatını kaybeden siviller için Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.

KOCAELİ

Kocaelide tarihi Orhan, Fevziye ve Yeni Cuma camileri başta olmak üzere kentteki camilerde vatandaşlar, Mazlumlara Dua, Filistine Vefa sabah namazı buluşmasında bir araya geldi.

Fevziye Camisinde İl Müftüsü Sinan Cihanın da katıldığı programda, terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistinde hayatını kaybeden siviller için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

BOLU

Boluda tarihi Yıldırım Bayezid Cami başta olmak kentteki camilerde Mazlumlara Dua, Filistine Vefa sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Programda, terör örgütlerine karşı düzenlenen operasyonlarda şehit olan Mehmetçik ve Filistinde hayatını kaybeden siviller için Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Ana Sayfaya Git