Müşteri kılığında hırsızlık yaptılar

Müşteri kılığında girdiler, çantadaki paraları çalıp kayıplara karıştılar

Haberler 16.09.2020 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda 3 kadn, müteri klnda girdikleri i yerinden 5 bin 700 lira para çalp kayplara kart. Yaanan hrszlk olay güvenlik kamerasna yansrken, i yeri sahibi Elif Irmak kira paras vermek için arkadalarndan borç aldn, parann çalnmas nedeni ile madur olduklarn söyledi.

Batman merkez Raman Mahallesinde Elif Irmakn ilettii gelinlik dükkanna 3 kadn 10 Eylülde müteri klnda girdi. 2 kadn i yeri sahibini oyalarken dier bir kadn da çantada bulunan 5 bin 700 liray paray çald. Tüm bu anlar güvenlik kamerasna yansrken, arkadalarndan, i yerinin kirasn vermek için borç aldn o parann da çalnmas sonucu madur olduunu belirten Irmak, hrszlarn yakalanmasn istedi.

BORCU BORç LE KAPATMAYA çALITIM, O KADAR DAHA BORCA GRDM

Madur olduunu ve i yeri sahibine mahcup olduunu belirten Irmak, Ayn 10unda saat 14.00 sralarnda müteri klnda 3 bayan i yerine girdi. Önce normal ürünlere baktlar sonra gelinlik alma bahanesiyle 2 kii beni kandrarak bir bayan arka tarafa geçerek ürün bakt. Dier bayan ise nianl olduunu ürün denemek istediini söyledi. Benle beraber beendii ürünü alp arka bölüme geçtik. çantam kabinlerin arka tarafnda saklyd. Yüklü meblada para vard çantamda, dükkan sahibi gelecekti kirasn ödeyecektim. Müteri klnda gelen hrszlara gelinlik giydirirken dier kalan kii de nasl yaptysa bir dakika içeresinde paray cüzdandan alyor ön tarafa gelerek cüdan kontrol edip içinde para olduunu kontrol ediyor ve paralar saklayp tekrardan benim yanma geliyor. Aradan bir saat geçtikten sonra cüzdanm kontrol ettiimde paramn olmadn fark ettim. Polisleri arayarak ikayetçi oldum. Dükkanma gelen kiilerin ekallerini tanrm görsem onlar tanrm. uanda çok madurum maduriyetimin giderilmesini istiyorum. Yetkililerden ve büyüklerimden destek bekliyorum. Zaten belirli bir süreç yayoruz hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Ayriyeten 6 aydr kiram ödeyemiyorum, ev kiram ödeyemiyorum. Bunun ile alakal büyük skntlar yayorum. Ufak bir iletmem var çok büyük bir firma sahibi deilim. Ama ekmeimin peindeyim. Bunlarn i yerime gelip beni madur etmesi beni çok zor duruma düürdü. uanda ne yapacam bilmiyorum. Mülkiyet sahibine mahcup olduum kadar borç aldm kiiye de o kadar mahcup durumdaym. Borcu borç ile kapatmaya çalrken bir o kadarda borca batmak benim canm actyor. Bunun yan sra çantamn içinde hafza kart vard ve maneviyatm da çalm oldular. Bundan dolay onlardan davac ve ikayetçiyim. Yetkililerden destek bekliyorum. çantamn içinden 5 bin 700 lira çalp kayplara kartlar dedi.

Ana Sayfaya Git