Öğretmen tutuklandı

Çifte cinayetin şüphelisi öğretmen tutuklandı

Haberler 01.02.2022 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vann pekyolu ilçesinde, Veysel Cokun (65) ile ei Zeynep engüleri (47) tabancayla vurarak öldürdüü suçlamasyla gözaltna alnan Mehmet Veysi engüler (50), dün çkarld Van Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliince Tasarlayarak adam öldürme suçundan tutukland.

Olay, cumartesi günü saat 15.30 sralarnda, Beyol Meydanndaki Defterdarlk Caddesinde meydana geldi. Otomobilde kula kesik ve silahla vurulmu biri olduu ihbaryla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Araçtaki cansz bedenin Veysel Cokuna ait olduu belirlenirken, yaklak 30 metre uzaklkta ise Zeynep engüler yaral olarak bulundu. Zeynep engüler de kaldrld hastanede hayatn kaybetti.

ÖRETMEN KATLAM YAPTI

Polis, çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaparken, cinayet üphelisi olan Zeynep engülerin öretmen ei Mehmet Veysi engüleri olay yerine yakn yerde tabanca ile yakalayarak gözaltna ald. Zeynep engüler ile Veysel Cokunun cenazeleri otopsi ilemleri için Van Adli Tp Kurumuna götürüldü. Otopsi ilemleri tamamlanan Veysel Cokunun cenazesi Tuba ilçesine bal Köyrüköy Mahallesinde, Zeynep engülerin cenazesi ise memleketi Bitlisin Hizan ilçesinde topraa verildi.

TASARLAYARAK ÖLDÜRDÜM

Gözaltna alnan Mehmet Veysi engüler, emniyetteki ifadesinin ardndan önceki gün adliyeye sevk edildi. engüler, çkarld Van Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliince Tasarlayarak adam öldürme suçundan tutukland. engüler, emniyetteki ifadesinde Uzun zaman öldürmek için plan yaptm. Ruhsatsz silah aldm. Eimin adna sahte sosyal medya hesab oluturdum, sonrasnda da adam takip ettim. Veysel Cokunu öldürdükten sonra da kulan kestim dedi.

Ana Sayfaya Git