Ölmek değil yaşamak istiyorum

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan 5 çocuk annesi A.K. (40), 15 yıldır eşinden şiddet gördüğünü ve boşanma için dilekçe verdiğini söyledi. Ailesinin yanına sığındığını ve çocuklarını istediğini belirten A.K. "Ölmek değil, yaşamak istiyorum. Bana ve çocuklarıma sahip çıkılsın istiyorum" dedi.

Haberler 05.11.2021 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüksekova ilçesinde Güngör Mahallesinde yaayan A.K., 2006 ylnda C.K. ile evlendi. En küçüü 5, en büyüü 14 yanda ikisi ikiz 5 çocuu olan A.K. yllarca einden iddet gördüünü belirterek 1 yl önce çocuklar ile baka eve tand. Her defasnda eve gelen C.K. eini ve çocuklarn tehdit etti. Boanma dilekçesini verdiini belirten A.K. Evlendiimiz günden bu yana iddet uyguluyor. Ben de dayanamadm, çocuklarm alp baka bir eve tandm. Her gün evime gelip huzursuzluk çkartp beni ve çocuklarm tehdit etti dedi.

çOK KORKUYORUM

Bunun üzerine polise gidip ikayette bulunduunu belirten A.K., ikayetim üzerine eim 2 hafta uzaklatrma karar ald. Ancak daha sonra tekrar eve gelerek evdeki eyalarma zarar verip darya att. Evi terk etmem için tehdit etti. çok korkuyorum, evi terk edip ailemin yanna sndm. Ölmek deil, yaamak istiyorum. Bana ve çocuklarma sahip çklsn istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git