Otomobilde infaz edildi

Batman Çevre yolunda Diyarbakır plakalı otomobilin sürücü öldürülmüş, yanındaki kişi ise ağır yaralı olarak bulundu.

Haberler 19.02.2022 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr-Batman arasndaki çevre yolda, bir otomobilde iki kii, silahla vurulmu halde bulundu. Sürücü Ramazan Yldzn öldüü, Nurullah Kurunun ise ar yaral olduu belirlendi. Otomobilde 6 bo kovan bulunurken, cinayet ve yaralamann iki kii arasndaki tartmann sonucu olabilecei üzerinde duruluyor.

SABAHA KARI FARK EDLD

Olay trafiin youn olmad güzergah olarak bilinen Batman-Diyarbakr arasndaki Güney çevre yolunda meydana geldi. 21 AAE 688 plakal otomobilde saat 02.30 sularnda iki kiinin hareketsiz olduunun görülmesi üzerine 155e ihbar yapld.

SLAHLI VURULMULAR

hbar üzerine olay yerine çok sayda polis ve salk ekipleri sevk edildi. Yaplan ilk incelemede direksiyon bandaki kiinin 29 yanda Ramazan Yldz, yanndaki kiinin ise 31 yandaki Nurullah Kurun olduu tespit edildi.

SÜRÜCÜ YILDIZ ÖLÜ

Salk ekipleri, Yldzn bandan ald kurunla olay yerinde hayatn kaybettii, Kurunun ise ar yaral olduunu belirledi. Nurullah Kurun 112 Acil servis ekipleri tarafndan Batman Eitim ve Aratrma hastanesine kaldrlarak, tedavi altna alnd. Öldürülen Ramazan Yldzn cansz bedeni ise otopsi yaplmak üzere hastane morguna kaldrld.

CNAYETN DETAYI

Cinayet Masas ekipleri olay çok yönlü aratrrken, aracnda ölü bulunan Ramazan Yldzn esnaflk güzellik salonu ilettii örenildi. Polis, cinayette dardan bir müdahalenin olmadn belirlerken, olayn araçtaki iki ahs arasnda yaanan tartmadan kaynaklanm olabilecei ihtimali üzerinde duruyor. Araçta 6 bo kovarn ile bir tabancann bulunduu örenildi.

Ana Sayfaya Git