PKK'dan kaçan terörist, böyle teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkâri Aktütün'de PKK'lıların güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu. Teslim olma görüntüleri paylaşılan terörist, babası ile telefonda görüştürüldü.

Haberler 08.07.2020 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanlktan yaplan açklamada, Terör örgütünden kaçlar devam ediyor. Hakkri Aktütünde PKKl bir terörist, komandolarmza teslim oldu. Teröristin üst aramasnda; 1 adet el bombas, 1 adet emsiye, muhtelif kyafet ve srt çantas da ele geçirildi denildi.

BABASI LE GÖRÜTÜ

Öte yandan teröristin güvenlik güçlerine teslim olduu anlarn görüntüsü de paylald. Görüntüde dalk arazide güvenlik güçlerinin yanna doru gelen teröriste, Gel gel, korkma emniyettesin. Devletin efkatli kollarna ho geldin denildii görüldü. Teslim olan teröriste daha sonra karargahta yemek ikram edilirken, telefonda babas ile de görütürüldü. Teröristin babasn arayan komutann, Size güzel bir haber vermek için aradm. Olunuz geldi, sa salim katld, vatanna, devletimizin efkatli ellerine katld. Yanmzda sal, shhati yerinde diyerek, olunun teslim olduu haberini verdi.

Teröristin babas ile konumasnda ise, Tamam, benim durumum iyidir. Askerlerin yanndaym. Zaten askerlerin yanndaym. Olursa çktm zaman görüürüz baba dedii görüldü. Teröristin babas ile bir kez daha konuan komutan da, Cemal bey; merak etme siz de sa salim görüeceksiniz ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git