Polis memurunun solo performansı beğeni kazandı

Çankı'da Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde gitarıyla sahneye çıkan polis memurunun performansı beğeni kazandı.

Haberler 10.04.2012 - 17:56 Son Güncelleme : 10.04.2012 - 17:56

Polis Haftası nedeniyle anıt alanında çelenk konulması ile başlayan kutlamalar, 100. Yıl Kültür Merkezi’ndeki tören ile devam etti. Buradaki törene Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, daire amirleri ve çok sayıda polis katıldı.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, polis teşkilatının tarihsel gelişimi hakkında salondakileri bilgi verdi. Son bir yıl içerisinde Çankırıda yaptıkları çalışmalar hakkında da çeşitli bilgiler sunan Zoroğlu, kaybolan 62 vatandaştan 61’ini bulduklarını söyledi. İl merkezinde yapılan hırsızlık olaylarında kapsamında 38 olayı aydınlattıklarını kaydeden Zoroğlu, kaçakçılıkla mücadele kapsamında 93 kilogram eroin, 57 kilogram esrar ve 1 milyon 893 bin 678 paket sigara ele geçirdiklerini bildirdi.

Konuşmaların ardından Çankırı Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi’nde görevli polis memuru Muharrem Sağlamer, gitar eşliğinde seslendirdiği eserlerle salondakilere müzik ziyafeti verdi. Daha sonra Polis Haftası nedeniyle düzenlenen yazı,şiir ve resim dallarında derece yapan öğrencilere ödülleri Vali Vahdettin Özcan tarafından verildi. Çankırı Emniyet Müdürlüğü Şubeler Arası Voleybol Turnuvası’nda birinci olan Asayiş Şube Müdürlüğü takımı kaptanına ise Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay tarafından şampiyonluk kupası verildi.

Programın son kısmında ise Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve protokol üyeleri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı şubeler tarafından hazırlanan ve her birimin kendi kullandığı malzemelerin yer aldığı serginin açılışını yaptı. Vali Özcan, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi bünyesinde bulunan Keita isimli köpekle yakından ilgilendi.

Bomba imha ekipleri kullandıkları özel kıyafeti programa gelenlere de giydirdi.

Ana Sayfaya Git