Polisi dinledi mahallesinin güvenliği için kamera taktı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Mehmet Tumur isimli vatandaş, polisinin hırsızlık olaylarına karşı vatandaşların tedbirli olun yönündeki uyarılarını dinleyerek yaşadığı mahalleye kamera taktırdı.

Haberler 15.10.2020 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepe lçe Emniyet Müdürlüü Toplum Destekli Polislik Büro Amirlii görevlileri, hrszlk ve dolandrclk olaylarna kar vatandalar bilinçli olmaya çaryor. Ekipler vatandalarn bilinçlenmesi için bilgilendirici broür datmann yan sra radyodan da yaynlar yapyor. Ekipler ayrca güvenlik kamerasnn hrszlar üzerinde caydrc olaca için vatandalarn evlerine kamera taktrmasn istiyor.

MAHALLE GÖZETM ALTINDA

Polisin bu çarsna Kzltepe Dunaysr Mahallesi 664. sokakta oturan Mehmet Tumur isimli vatanda kaytsz kalmad. Tumur, tek katl evinin bütün cephelerine güvenlik kameras takt. Toplum Destekli Polislik Büro Amirlii ekipleri örnek davranndan dolay Tumura bir plaket verdi. Mahallesinin güvenlii için de kamera taktrdn ifade eden Tumur, Radyomuzdan ilçe emniyet müdürlüümüz çar yapmt. Hrszlk ve terör için kamera taktrn diye. Bizde o çarlar yerine getirdik. uan kamera taktrdk. Kendi güvenliimiz ve komumuzun güvenlii için. lk önce kendimizi ve komumuzu korursak zaten emniyetimiz 24 saat güvenliimizi salyor. Biz de örnek olsun diye yaptk. Her zaman huzur istiyoruz dedi.

Kamerann hrszlar üzerinde caydrc etki oluturduunu kaydeden Tumur, Adamlar kameray gördüünde o eyleminden, o hrszlktan vazgeçiyor. Kayt altna girdiklerini bildikleri için caydrc oluyor. Her olayda kamera polisin de iini kolaylatryor. Biz de destek vermek için kamera taktrdk diye konutu.

Ana Sayfaya Git