Polisleri izlerken yakalandı

Önce tartıştığı valeyi bıçakla yaraladıktan 15 dakika sonra bir başka yerde belediye bandosunun trompetçisini 20 bıçak darbesiyle öldürdü.

Haberler 28.09.2024 - 15:28 Son Güncelleme : 28.09.2024 - 15:28

Antalyada bir kişi, tartıştığı valeyi bıçakla yaraladıktan 15 dakika sonra bir başka yerde belediye bandosunun trompetçisini 20 bıçak darbesiyle öldürdü. Olay yerinden uzaklaşan şüpheli, geri dönüp polisin incelemelerini izlerken yakalandı.

Antalyada bisikletiyle gezintiye çıkan Polat Dereli (45), bir mekanda vale olarak çalışan Osman Dere (36) ile tartışıp, bıçakla yaraladıktan 15 dakika sonra aynı sokakta tartıştığı Deniz Akteni (38) de 20 bıçak darbesiyle öldürdü.

DEHŞET SAçTI

Olay, saat 01.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi 1986 Sokakta meydana geldi. Polat Dereli, ilk olarak çağlayan Mahallesinde bulunan bir kafeteryaya giderek hiç tanımadığı ve vale olarak çalışan Osman Dereyle tartışıp, bıçakla saldırdı.

Valenin yaralandığını görenler, durumu 112 Acil çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Suç aleti bıçakla bisikletine binerek olay yerinden kaçan Dereli, 15 dakika sonra aynı sokakta bulunan Deniz Akten ile tartışma yaşadı.

BIçAKLA ÖLDÜRDÜ

Dereli, Antalya Büyükşehir Belediye Bandosunda trampetçi olarak çalışan Akteni 20 bıçak darbesiyle yaralayarak olay yerinden kaçtı. İhbarla olay yerine gelen ekipler, Deniz Aktenin hayatını kaybettiğini belirledi.

Durumun haber verilmesiyle olay yerine Muratpaşa Suç Araştırma, Cinayet Büro Amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı.

Ekipler, kısa sürede olay yerine gelirken olay yeri inceleme ekipleri güvenlik şeridiyle kapattıkları sokakta çalışmaya başladı.

Suç Araştırma ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili bilgi topladığı esnada Polat Derelinin olay yerinde olduğunu ve polisin çalışmalarını izlediğini tespit etti. Ekipler, Polat Dereliyi suç aletiyle beraber yakalayarak gözaltına aldı.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Deniz Aktenin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Vale olarak çalıştığı iş yerinin önünde bıçaklanan ve hayati tehlikesi bulunmayan Osman Dere ise hastaneye götürüldü. Gözaltına alınan Polat Dereli, polis merkezinde susma hakkını kullandı.

Ana Sayfaya Git