Savaşçı 10. bölüm fragmanı! Kağan herkese hesap verir

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan ve yayınşandığı ilk günden beri büyük bir ileyici kapasitesine ulaşan Savaşçı'da bu hafta nelerin yaşanacağı merak konusu.

Haberler 11.06.2017 - 02:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

FOX TV ekranlarnn sevilen dizisi Savaç 10. yeni bölüm fragman yaynland. Pazar akamlar yaynlanan ve yaynand ilk günden beri büyük bir ileyici kapasitesine ulaan Savaçda bu hafta nelerin yaanaca merak konusu. FOX TVde pazar akamlar ekrana gelen ve her bölümü pazar akamna damga vuran Savaç 10. yeni bölümü 18 Haziranda yaynlanacak.

Berk Oktay, Yldz çar Atiksoy, Murat Serezli, Frat Albayram, Burç Kümbetliolu, Hakan Dinçkol, Zeynep Elçinin barollerini paylat Savaç yaynlanan son bölümünde de nelerin yaad geçtiimiz güne kadar çok merak dilmiti. Mehmetçik katillerinin ehirdeki balantlaryla ilgili ortaya çkan bilgiler Yüzba Kaan zor durumda brakt. Albay Kopuz ve Klç Timi dahi Kaanla ilgili üpheye düerken, örendiklerine inanamayan Yüzba Kaan herkese hesap vermek zorunda kald. 18 Haziran günü yaynlanacak olan Savaç 10. bölüm fragamn henüz yaynammad. yaynlanr yaynlanmaz haberimizde olacak.

SAVAçI SON BÖLÜM YAANANLAR

Mehmetçik katillerinin ehirdeki balantlaryla ilgili ortaya çkan bilgiler Yüzba Kaan zor durumda brakr. Albay Kopuz ve Klç Timi dahi Kaanla ilgili üpheye düerken, örendiklerine inanamayan Yüzba Kaan herkese hesap vermek zorunda kalr. Bu arada Mehmetçike yaplan kanl saldrlarn sorumlularnn snr geçmek üzere olduuyla ilgili gelen istihbarat üzerine Klç Timi tekrar harekete geçer. Fakat operasyon srasnda Kopuz Albaydan gelen emir Kaan ve tim arasnda gerilime sebep olur. Görevinde kalmak için srar eden Yüzba Kaan imdi tek bana savamak zorundadr.

DZNN KONUSU

Savaç, dünyann en zor artlarnda görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanm kahramanlarn, Bordo Berelilerin hikayesi... Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Klç Timi, komutanlar Albay Halil brahim Kopuz ve Yüzba Kaan Bozokun hapisten çkp tekrar timi toplamalar ve göreve dönüleriyle balar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Klç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduu her noktada görev alacak, Türkiyenin sklm yumruu, bükülmez bilei olacaktr. Aklarn, özlemlerini, yaadklar türlü zorluklar omuzlarnda tayan bu genç adamlar, kendilerini adadklar vatan için her eylerini fedaya hazrdrlar.

SETTE SESLER YÜKSELMT

Savaç dizisinin ekibinden bir grup Barol oyuncusu bize küfür etti. Kendisiyle çalmay reddediyoruz diye isyan çkard, ortalk kart. Berk Oktay ise boykot olmadn, çekimlerin devam ettiini söyledi.

Savaç dizisinin setinde kriz çkt. ddialara göre dizinin yönetmeni Volkan Kocatürk ve baz set çalanlar ile barol oyuncusu Berk Oktay birbirine girdi.Olayn ardndan Metin isimli set çalan, Instagramda u notu paylat: Berk Oktay tüm ekibe ar hakaret ve küfür etti. Kendisiyle çalmyor ve onu protesto ediyoruz.Günaydnn ulat barol oyuncusu Berk Oktay ise krizi dorulad ve unlar söyledi.Ekipte sadece bir kii ile problemim vard, o da yönetmen Volkan Kocatürk. Dün yapmcmz ile toplant yaptk. O yönetmen ve ekibiyle yollar ayrld. Boykot falan yok, bir-iki kii Instagramda paylam yapm sadece. u an çekimler devam ediyor.Berk Oktay 17 yldr sektördeyim. çaycdan yönetmene kadar, birisi çkp hakkmda ikayette bulunursa meslei brakrm. Ayrca sorun yaadm yönetmen Volkan Kocatürkten kendi ekibi de ikayetçiydi dedi.Yardmc Yönetmenler ve 2. Yönetmenler Topluluunun sosyal medyadan duyurduu boykota, yapm irketi Limon Yapmdan cevap geldi. te o açklama: Deerli izleyecelerimiz ve bu sektörde çalan emekçi arkadalar, Baz sosyal medya hesaplarnda Savaç hakknda çkan aslsz iddialara cevap verme gerei duyuyoruz. Limon Yapm tarafndan çekilen, Fox Tvde yaynlanan Savaç, bizim çok önem verdiimiz, zor ve aksiyon sahneleriyle dolu bir yapmdr. Bu sebepten dolay dizi, ekibin rahat artlarda çalabilmesi amac ile 3 ekip ve 3 yönetmenle çekilmektedir. çekim kalitesinden hiçbir ekilde ödün vermemek adna, baz dönemlerde teknik olarak anlaamadmz veya ekibin çalma sistemine ayak uyduramayan kiilerle, iin devamlln ve düzenini korumak amacyla yollarmz ayrabiliyoruz.

Ana Sayfaya Git