Şırnak'ta şehit 154 asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt yapıldı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 154 asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt yapıldı. Kaymakam Bekir Yalçın, şehit aileleri ve vatandaşlar, üzerinde şehitlerin isimlerinin bulunduğu anıtı ziyaret etti. Şehit güvenlik korucusu Mehmet Paksoy'un oğlu Zafer Paksoy, "Anıt bizler için gurur verici oldu. Bu vatan toprakları için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de sıhhat ve afiyet diliyorum" dedi

Haberler 06.09.2024 - 16:54 Son Güncelleme : 06.09.2024 - 16:54

Şırnakın Uludere ilçesinde PKKlı teröristlerce şehit edilen 154 asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt yapıldı.

Uludere Kaymakamlığınca, ilçede terör örgütü PKK mensuplarınca farklı tarihlerde şehit edilen asker, güvenlik korucusu ve siviller için anıt inşa edildi.

Kaymakam Bekir Yalçın, şehit aileleri ve vatandaşlar, üzerinde şehitlerin isimlerinin bulunduğu anıtı ziyaret etti.

Şırnakın Uludere ilçesinde 2017 yılında PKKlı teröristlerce evinin önünde düzenlenen saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Paksoyun oğlu Zafer Paksoy, anıtın kendileri için büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

Paksoy, Anıt bizler için gurur verici oldu. Bu vatan toprakları için canını feda etmiş tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de sıhhat ve afiyet diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git