Survivor 5 Şubat 2017 konseyde eleme adayı kim, kimin ismi yazıldı? Sedat kimi söyledi

Survivor 2017 5 Şubat akşamı ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetti ve ada konseyinde oylama yapmak zorundaydılar. Survivor 2017 5 Şubat akşamı ünlüler konseyinde en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, kimler eleme adayı oldu, Sedat kimi söyledi?

Haberler 06.02.2017 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muhammet YILDIZ

TV8in en elenceli, nefes kesici yarma program Survivor 2017 5 ubat akam dokunulmazlk oyunu ve ada konseyi heyecanyla karmza çkt. Haftann ikinci Dokunulmazlk oyununu kaybeden takm Ünlüler oldu ve Ünlüler ada konseyinde oylama yapt. Peki, Survivorda 5 ubat Pazar akam ismi en çok yazlan isim kim oldu, kim kimin ismini yazd, ünlülerde eleme potasna kim girdi, Survivordan kim adaya veda edecek?

OYLAMA BALADI!

Survivor 2017 5 ubat akam ada konseyinde Ünlüler takm oylamas balad ve isim yazmaya baladlar. Acun Ilcal önce Ünlüler ve Gönüllüler takm yarmaclarna dokunulmazlk oyunu hakknda görülerini sordu ve hemen oylamay balatt. Survivor 2017 5 ubat Ünlüler konseyinde geçtiimiz hafta olduu gibi kafalar karkt.

KM KMN SMN YAZDI?

Survivor 2017de Acun Ilcal oylar saymaya balad. ki defa Ademin ismi çkt ama kimin yazd montajda gösterilmedi. Furkan, Serhat, ahika, lhan ve Sema Sabriyeyi yazmt. Adem ise Bernay yazmt. Survivor 2017de 5 ubat Pazar akam en çok ismi yazlan isim geçen hafta olduu gibi Sabriye oldu. Ünlüler takmnn bu haftaki birinci eleme aday Sabriye.

SABRYE: TERS KÖE YAPTILAR!

Birinci eleme aday olan Sabriye eleme aday olmasn: Ters köe yaptlar, birkaç pürüz oldu baka isimler vard, buraya gelince benim ismim çkt. Hayrls ne ise o olsun ama ben savamaya devam edeceim sözleriyle deerlendirdi.

çILGIN SEDAT KM SÖYLED!

Bu haftann en merak edilen sorularndan birisi de bireysel dokunulmaz olan çlgn Sedat kimi söyledi sorusuydu. Acun Ilcal, çlgn Sedata söz verdi ve ikinci eleme adayn sordu. çlgn Sedat: Önce nedenini söylemek istiyorum. 13 yanda sahneye baladm, okuyor ve çalyordum. çok zengin bir ailenin çocuu deildim. 44 yandaym, iki çocuk babasym. Kimseden hakaret iitmedim bu kadar. Hayat felsefemde her zaman çok netimdir. Bir karar almtm, ilk aldm dokunulmazlk sembolünde söyleyeceim. Survivorn sonuna kadar gider gitmez onu Allah bilir, hakkm helal etmiyorum üç sefer hakaret yedim bir kere daha özür dilemeye gelmedi. Kesinlikle Adem diyorum, sonuna kadar da arkasnda duracam bunun diye konutu ve Adem Klççy ünlüler takmnn ikinci Survivorn dördüncü aday olarak belirledi.

SURVIVORDA KM ELENECEK?

Survivor 2017 5 ubat akam ada konseyinde eleme potasndaki dört eleme aday da belli oldu. Gönüllüler takmndan Denisa ve Erdi, Ünlüler takmndan ise Sabriye ve Adem Klçç eleme aday oldu. Acun Ilcal da hemen halk sms oylamasn balatt ve birer birer eleme adaylarna söz verdi. Survivordan kim elendi, adaya kim veda etti sorusu 7 ubat 2017 akam Survivorda belli olacak.

Ana Sayfaya Git