Terörden korumak adına gezi yapıldı!

Batman’da 23 genç terör örgütlerinin istismarından korunmak amacıyla geziye götürüldü. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş birliğiyle bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında düzenlenen “Genç Adımlar Kampa-5 projesi” ile gençlerin bölücü ve yıkıcı örgütlerin suiistimalinden korunması amaçlanıyor. Proje ile Batmanlı 23 genç Çanakkale’de 3 gün boyunca tarih ve kültür bilinci kazanacak.

Haberler 28.06.2021 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyet Genel Müdürlüü Terörle Mücadele Dairesi Bakanl ile Gençlik ve Spor Bakanl Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüü ibirliiyle düzenlenen Genç Admlar Kampa-5 projesi kapsamnda 23 örenci çanakkaleye uurland.

TERÖR YAPILARINDAN KORUMAK

Batman l Emniyet Müdür Yardmcs Levent Köse, örencilere öyle seslendi; Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurtulu savanda çok önemli bir yeri olan çanakkaleyi göreceksiniz. Oradaki ehitlikleri gezeceksiniz göreceksiniz, tanyacaksnz. Belki bundan üç sene sonra, on sene sonra bizim yerimize sizler alacaksnz ve sizler böyle genç kardelerimizi sizler uurlayacaksnz. Belki içinizden bizim gibi polisler çkacak. Böyle bizim gibi o yüzden Salkl shhatli gidip gelmenizi temenni ediyorum dedi.

Örenci Mehmet Yusuf Oran ise Emniyet Müdürlüümüzün düzenlemi olduu proje kapsamnda çanakkaleye gidiyoruz. Emniyet Müdürlüümüze böyle bir organizasyon yapt için teekkür ederim diye konutu.

Örenci Cihan Bozkurt, l Emniyet Müdürlüümüzün yapt proje kapsamnda çanakkaleye gidip tarihi yerleri gezeceiz göreceiz. Bu sayede kültürümüzü ve tarihimizi daha iyi anlayacaz. Gezi dolaysyla l Emniyet Müdürlüümüze teekkür ederiz dedi.

Ana Sayfaya Git