Twitterda 1 milyon takipçiye ulaştı, kurban kesti

Diyarbakırlı sosyal medya uzmanı Mehmet Sercan Öğe, geçtiğimiz günlerde sosyal medya alanı olan twitterda 1 milyon takipçiye ulaştı

Haberler 13.01.2018 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl sosyal medya uzman Mehmet Sercan Öe, twitterda 1 milyon kullancya ulat için kurban kesip, muhtaçlara datt.

Sosyal medya üzerinden tandm ve danmanlk görevi yürüten Mehmet Sercan Öe, 2008 ylndan beri sosyal medyann büyüsüne kaplarak bu alanda çalmalara balad. Önce facebook, ardndan twitter ve son olarak da instagram alanlarnda çalmalarn yürüten Öe, verdii hizmetlerin karln takipçilerin youn talepleri ile ald. Sosyal medyann gücü sayesinde cebinde 1 lira ile çkt yolculukta 15 ülke gezme frsat bulan Öe, son olarak twitterda 1 milyon takipçiye ulat için adak olarak verdii kurban kesti. Geçtiimiz ay açt reklam ajansnda 5 kiiye istihdam salayan Öe, yine sosyal medyann gücü sayesinde farkl illerde de ube açp istihdam alann arttrmak istiyor.

SÖZ VERD, 1 MLYON TAKPçYE ULAINCA KURBAN KEST

Mehmet Sercan Öe, 2008 ylndan beri sosyal medyay çok aktif bir ekilde kullandn söyledi. Öe, 25 yandaym, Diyarbakrlym sosyal medya uzmanym. 2008 ylndan beri sosyal medyay çok aktif kullanyorum, özellikle twitter üzerinden. Arkadalarmla iki yl önce bir kafede otururken, twitterda 1 milyon takipçiye ularsam kurban keseceim dedim ve adam adadm. Geçen günlerde de 1 milyon takipçiye ulatk. Ben unutmutum, arkadalarm arad hatrlatt bana adam. Bugün adamz kestik, güzel bir an oldu bizim için. Sosyal medyann bizlere faydas çok fazla. Ben cebimde 1 lira ile 15 ülke gezdim, bunu sosyal medyann gücüyle yaptm, ayrca kendi irketimi kurdum. u anda Güneydou Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren bir reklam ajansm var. lerleyen günlerde de dier illere de yaylmay düünüyoruz, bu yine sosyal medya sayesinde olacak. Yaklak 5 personelim var, arkadalarmza Diyarbakrda istihdam saladk. Sosyal medya çalmalar, tantm faaliyetleri yapyoruz. Dier illerde ubelemeye gidersek, istihdam saymz da artacak dedi.

Ana Sayfaya Git