Yeni haftada hava nasıl olacak?

Ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının çarşamba günü iç kesimlerde biraz azalacağı, ancak mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Haberler 23.06.2024 - 13:00 Son Güncelleme : 23.06.2024 - 13:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün yurdun doğu kesimleri ile Doğu Akdenizin parçalı bulutlu, Doğu Akdenizin Toroslar kesimi, Osmaniye, Hatay, Hakkari çevreleri, Kahramanmaraşın batı kesimleri, Vanın güney ve doğu ilçeleri ile Şırnakın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yeni haftada ülke genelinin az bulutlu ve açık, yarın Doğu Anadolunun doğusu, çarşamba günü ise Doğu Karadenizin yağışlı geçmesi bekleniyor.

Mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının çarşamba günü iç kesimlerde biraz azalacağı, ancak mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Yeni haftada günün en yüksek sıcaklık değerleri Ankarada 37, İstanbulda 31, İzmirde 36, Adanada 35, Diyarbakırda 42, Antalyada 30, Samsunda 29 derece civarında seyredecek.

Ana Sayfaya Git