Yeni yaşam alanları!

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesince, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yeni tip koronavirüs salgını sürecindeki normalleşme adımları kapsamında yaptığı "Gönül Seferberliği" çağrısı kapsamında kadınlara yeni yaşam alanı tahsis edildi.

Haberler 10.06.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn sürecindeki normalleme admlar kapsamnda yapt Gönül Seferberlii çars kapsamnda kadnlara yeni yaam alan tahsisi yapld.

Cumhurbakan Erdoann Gönül Seferberlii çarsna destek sunmak için Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediyenin kadn ve eitim destek merkezlerinde düzenlenen faaliyetlere katlan kadnlarn hazrlad yöresel lezzetler için Aye an Parkn tahsis etti.

YEN YAAM ALANLARI

Yeni normalleme sürecinde kadnlarmza yeni yaam alanlar oluturuyor sloganyla yaplan etkinliin açlna Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve ei Dürdane Beyolu ile AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer, AK Parti l Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya, AK Parti Balar Kadn Kollar Bakan Fatime Alaku, belediye meclis üyeleri ve çok sayda kadn katld.

Beyolu, etkinlikte yapt konumada, Cumhurbakan Erdoann Gönül Seferberlii çars üzerine balattklar mahalle bulumalar kapsamnda kadnlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini söyledi. Aye an Parkn kadnlarn kendi emekleriyle hazrlad mahalli lezzetlere açtklarn belirten Beyolu, öyle konutu:

MAHALLE BULUMALARI

Sayn Cumhurbakanmz hepimizi ilgilendiren anlaml bir çar yapt. Bunun üzerine mahalle bulumalar balatarak kadnlarmzla toplantlar yapmaya balayan ilk belediye olduk. Kadn olmazsa yaam olmaz. Kadnlarmz yaama kazandrmaya yönelik her türlü çalmaya destek olacaz. Belediyemizin bu konuda kadnlara destek veren birim ve merkezleri var. Kadnlarmz buralarda mesleki eitimler alyor. te bu kadnlarmzn öncülüünde ilçemizdeki kadnlarn katlmyla Aye an Parkmz kadnlarmzn kendi emekleriyle hazrlad mahalli yemeklerin hizmetine hazrlyoruz.

AK PART KADIN KOLLARI

AK Parti l Kadn Kollar Bakan Kaya ise Bakan Beyolunun çok baarl bir sosyal, hizmet ve gönül belediyecilii örneklerini ortaya koyduunu anlatarak kadnlara yönelik çalmalarn gurur verici olduunu dile getirdi. Kaya, Balarn bundan önceki dönemlerini de biliyoruz. Bakanmz ksa sürede zihniyet deiimi ve hizmet fark ortaya koymutur. diye konutu.

Ana Sayfaya Git