Kategoriler
Yaşam 21 Eylül 2026
AnasayfaYaşam › Haber
Yaşam

40 bin dolar kira ödüyor

Okan Bayülgen, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'ndan bir süre önce üç tane daire satın aldı ve ailesiyle birlikte bu dairelerden birine yerleşti.

Haber Merkezi 24 Temmuz 2012 23:26 6.342

Oturduğu dairede tadilat yapmaya karar veren Okan Bayülgen'in ilk işi Swissotel The Bosphorus'a taşınmak oldu.
Ünlü sunucunun otelde tuttuğu suite ayda 40 bin dolar ödediği öğrenildi.
Okan Bayülgen, şimdi eşi Şirin Edgier Bayülgen ve kızı İstanbul ile birlikte lebiderya Boğaz manzaralı suitte hayatın tadını çıkarıyor.
Okan Bayülgen'in, tadilattan sonra Galata Apartmanı'na geri dönüp dönmeyeceği konusunda karasız olduğu belirtiliyor.
Okan Bayülgen'in yakın çevresine, "Daireleri satıp, müstakil bahçeli bir ev satın alıp oraya taşınabilirim. Kızım İstanbul da bahçeli, yüzme havuzlu bir ev istiyor. Ancak sanıyorum yılbaşına kadar Swiss Otel'deyiz" dediği konuşuluyor.
Paylaş
Etiketler