"Batman’da uçak sefer sayısı artırılmalı"

Uçak seferlerinin düşürülmesine tepki gösteren Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, uçak sefer sayısının artırılması gerektiğini söyledi.

Haberler 17.04.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda uçak sefer saysnda yaanan azalma tepkileri de beraberinde getiriyor. Uçak sefer saysnn az olmasndan dolay büyük maduriyetlerin yaandn belirten Türkiye Emekliler Dernei Batman ube Bakan Hüseyin Ekmen, yetkililere çarda bulunarak uçak sefer saysnn artrlmas gerektiini ifade etti.

Talebin fazla olmasna ramen uçak sefer saysnn düürülmesine bir anlam veremediklerini aktaran Ekmen, Batmanda bir nisandan buy ana hava yolculuunda ne skntlarla kar karya kaldmz herkes tarafndan bilinmektedir. Kim bu ehrin uçak sefer saysn düürüyor veya bu halk, bu ili kim cezalandryor? Batmana gelen uçaklarn yüzde 100lerde dolu oranlarda olmasna ramen uçaklarn saysnn düürülmesi manidardr. Oysa biz uçak seferlerinin artacan beklerken böyle bu durum karsnda son derece üzüldüümüzü ve madur olduumuzu belirtmek isterim. dedi.

Ekmen, unlar söyledi: Biz bu ilin vatanda olarak siyasi partilere seslenmek istiyoruz; bata iktidar partisi olmak üzere ve dier siyasi partiler, sivil toplum kurulular bu konuya el atmalarn ve bu sorunu çözüme kavuturmasn talep ediyoruz. Uçak seferlerin azalmas ilimize büyük bir darbe vurmutur. Bu konuya herkesin eilmesi gerekir. Sorunun çözülmesini istiyoruz. Uçak seferlerinin artmasn talep ediyoruz. ayet bu sorun böyle devam ederse bu bize ceza olarak hafzalarda kalacaktr.

Ana Sayfaya Git