Batman'dan Diyarbakır'a giden sürücünün araç lastiğine 17 vida saplandı

Batman'dan Diyarbakır'a giden sürücünün otomobilinin tekerine 17 vida saplandı.

Haberler 07.10.2024 - 12:47 Son Güncelleme : 07.10.2024 - 12:47

Batmandan Diyarbakıra şahsi otomobili ile giden Kenan Burul, kent çıkışına geldiğinde otomobil ekranında lastiğin hava eksik uyarısı vermesi üzerine aracını yol kenarına çekerek kontrol etti.


Araç lastiklerini kontrol eden Burul, tekerlere çok sayıda vidanın saplandığını gördü. Burul, otomobilini getirdiği oto lastikçide başka araçlarda aynı durumun yaşandığını öğrendi.

Kenan Burul, aracının lastiğine 34 değil, daha az vida girdiğini söyledi. Bu durumun düşmanının da başına gelmesini istemediğini dile getiren Burul, Batmandan Diyarbakıra gidiyordum ancak araç lastiğimin havasının indiğini gördüm. Hava vurarak sanayiye geldim. Sağ lastiğe 12, sol lastiğe ise 5 olmak üzere toplam 17 vida girdiğini gördüm dedi.


Oto lastik tamircisi Selman Büyük ise, güne yeni bir vaka ile başladıklarını ifade ederek, Araç lastiklerinde sayısız vidalarla karşılaştık. Belli ki bilerek yapılmış. Müşterilerimizin çoğu bu durumdan şikayetçi. Her lastikte 7-8, bazılarında 20 civarı vida saplanmış durumda. Lastikçi arkadaşlarımız Whatsapp gruplarında da paylaşmış, hepimiz şoktayız şeklinde konuştu.

Ana Sayfaya Git