Bu hafta vizyonda ne var?

Sinema salonlarında bu hafta komediden korkuya, bilim kurgudan animasyona 11 yapım izleyiciyle buluşacak.

Haberler 16.05.2024 - 13:13 Son Güncelleme : 16.05.2024 - 13:16

Aksiyon ve macera sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen Üç Silahşörler: DArtagnan filminin yönetmen koltuğunda Martin Bourboulon oturuyor.

Oyuncu kadrosunda François Civil, Vincent Cassel ve Romain Durisin yer aldığı yapım, bir kadını kaçırılmaktan kurtarmaya çalışan cesur genç DArtagnanın macerasını konu ediniyor.

Dünya Malı-Eksi Bir

Uygur Akkayanın yönettiği Dünya Malı-Eksi Bir, Barnabas İncilini çalmayı planlayan Halukun maceralarını ele alıyor.

Berk Hakman, Erkan Köse ve Asena Tuğalın başrolleri paylaştığı macera ve komedi türündeki filmin müziklerini Alper Atakan ve Hande Yener yaptı.

Yurt

Dram türündeki Yurt, 14 yaşındaki lise hazırlık öğrencisi Ahmetin yaşadıklarına odaklanıyor. Doğa Karakaş, Tansu Biçer, Can Bartu Aslan ve Ozan çelikin başrolünde yer aldığı yapımın yönetmenliğini Nehir Tuna üstlendi.

Türkiye, Almanya ve Fransa ortak yapımı film, 1990lı yılların sonunda Türkiyede siyasi kutuplaşma atmosferinde geçiyor.

Eclipse

İpek Kent ve Efe Öztezdoğanın yönetmeni olduğu Eclipse, belgesel ve spor sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Film, 2020 Tokyo Olimpiyatlarına katılmaya hak kazandığı halde Covid-19 salgını sebebiyle Tokyoya gidemeyen beş jimnastikçinin hikayesini anlatıyor.

Yeter Artık

Kadına Şiddete Hayır ve Başka Özgecanlar Ölmesin sloganlarını afişine taşıyan dram türündeki Yeter Artık filminde başrolleri Feyza Aydın Kılıç, Deniz Oral ve Aleyna Kılıç paylaştı.

Murat Kuşçunun yönettiği film, Feyzanın Hamdi tarafından şiddete maruz kaldığı evliliğini konu ediniyor.

Hayali Arkadaşlar

Hayali Arkadaşlar, herkesin hayali arkadaşlarını ve süper güçle neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikayesini işliyor.

Ryan Reynolds, John Krasinski ve Cailey Flemingin başrol oynadığı filmin yönetmenliğini, oyuncu kadrosunda da yer alan John Krasinski üstlendi.

Birader

Orijinal adı Sheqo, Shaqow olan Mısır yapımı komedi ve aksiyon türündeki Birader, Dr. Yusranın hırsızlık planının başında duran İsmail ve Hegazynin hikayesine odaklanıyor.

Karim El Sobkynin yönettiğiı filmde, Amr Youssef, Mohamed Mamdouh ve Amina Khalil rol aldı.

Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta

Haftanın animasyon türündeki tek filmi Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırtanın yönetmenliğini Tania Vincent ile Ricard Cusso yaptı.

Yapım, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan şehrini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Combat Wombatın hikayesini konu ediniyor.

Haftanın korku filmleri

Yönetmenliğini Ahmet Arslanın üstlendiği Alem-i Cin 5: Azap, babasının ölüm haberiyle memleketine giden Aslının köyünde başına gelenleri anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Özcan Varaylı, Levent çakır ve Merve Özel bulunuyor.

ABD yapımı Beckynin Gazabı filmini Matt Angel ve Suzanne Coot yönetti. Yapımda Lulu Wilson, Seann William Scott ve Gabriella Piazza rol aldı.

Renny Harlinin yönettiği ve Madelaine Petsch, Rachel Shenton, Gabriel Basso ve Froy Gutierrezin oynadığı Ziyaretçiler: Bölüm 1, korku üçlemesinin ilk filmi özelliği taşıyor.

ABD yapımı film, yolculuk sırasında arabaları bozulduğu için geceyi şehirden uzakta bir evde geçiren çiftin yaşadığı korku dolu anları beyazperdeye aktarıyor.

Ana Sayfaya Git