Bu para bizim değil!

Yardım almaya gittiler, hesaplarına fazla yatan 41 bin 180 TL'yi iade ettiler.

Haberler 01.12.2021 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada, PTTden çocuklarnn eitimi için yaplan artl Nakit Transferi yardmn almaya gittiklerinde, hesaplarndaki yüklü miktardaki ödemeyi fark eden Ramazan Kzlkaya, Fahri Baksever ve Halil brahim stemil, fazla olan toplam 41 bin 180 TLyi iade etti.

Siverek ilçesinde yaayan Ramazan Kzlkaya, Fahri Baksever ve Halil brahim stemil, sabah saatlerinde çocuklarnn eitimi için ödenen artl Nakit Transferi yardmn almak için PTTye gitti. ATMde ilem yapan Ramazan Kzlkaya hesabna 23 bin 580, Halil brahim stemil 15 bin 400 ve Fahri Baksever de 2 bin 200 TL fazla para yatrldn gördü. Yanllk olduunu anlayan Kzlkaya, stemil ve Baksever, gittikleri PTT ubesinde durumu anlatp parann fazlasn iade etti.

TUTANAKLA PTTYE ADE

Sistem arzas nedeniyle parann fazla yatrldn örenen Ramazan Kzlkaya, Her ay çocuklarmz için eitim yardm ödemeleri yaplyor. Ben de sabah paray çekmeye geldiimde hesapta 23 bin 580 TL fazla parayla karlatm. ardm ve yanllk olduunu fark ederek PTT müdürlüüne konuyu anlattm. Yetkililer de sistem arzas nedeniyle yanllk olduunu söylediler. Hakkm olmayan paray tutanakla PTT yetkililerine teslim ettim dedi.

Halil brahim stemil ile Fahri Baksever de yanllkla yatan fazla paray tutanakla iade ettiklerini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git