Cezaevinden gelen mektup

Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu kendisine cezaevinden mektup yollayan mahkumun “Ailemi ziyaret eder misiniz” ricasını kırmayarak isteğini yerine getirdi.

Haberler 31.05.2019 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez ilçe Balarn Belediye Bakan Hüseyin Beyolu toplumun her kesiminin sorunlaryla ilgilenmeye ve çözüm bulmaya devam ediyor. Göreve geldii günden bu yana Balar için canla bala mücadele eden Bakan Beyolu, yapt halk ve esnaf ziyaretleriyle de takdir topluyor. Son olarak cezaevinden kendisine mektup gönderen bir mahkumun da isteini yerine getiren Beyolu, Ailemi ziyaret eder misiniz ricasna kaytsz kalmayarak mahkumun ailesini ziyaret etti.

CEZAEVNDEN GELEN MEKTUP

Ziyaret srasnda ailenin çocuklarna çeitli oyuncaklar hediye eden Bakan Beyolu ailenin de sorunlarn dinleyip elinden gelen her eyi yapacan söyledi. Daha sonra bir açklama yapan Bakan Beyolu, nsan olmann gerei insanla hizmettir. Cezaevinde bir vatandamz tarafndan gönderilen mektubu aldm ve çok duygulandm ayn gün ailenin evine giderek ziyaret ettim. Aile çok mutlu oldu bizlerde sevindik ailemizde sevindi. Cenab Allah cezaevinde yatan kardeimizi kurtarsn bize düen ne imkan varsa bizlerde elimizden gelen imkanlarmzla yardmc olmaya çalacaz. Aile bizlerle çok ilgilendi çok mutlu oldular. Her zaman halkmzn yannda olacaz kapmz her insanmza açktr önemli olan mutluluu yaatmaktr .

ALEYE YARDIM EL UZATTI

nsan olmann gereini yapmak zorundayz dedi.

Karlarnda Bakan Beyolunu karlarnda gören aile aknlklarn gizleyemezken, hayatlarnda ilk defa bir belediye bakannn kendilerini ziyaret ettiini dile getirdi. Aile üyeleri, Allah raz olsun ilk defa bir belediye bakanmz evimize gelerek bizleri ziyaret etti. çok mutlu olduk Allah raz olsun. Rabbim böylesi halk için çalan merhamet dolu devlet büyüklerimizi makama getirsin. Bakanmz bu mübarek günde bizleri sevindirdi Allahtan Bakan Beyolunu sevindirsin. Devaml kendisinin duacs olacaz. Hiç hayal bile edemezdik böyle bir ziyareti diye konutu.

Ana Sayfaya Git