Elleri tetikte!

PKK'ya yönelik operasyonların yoğun olarak sürdüğü Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki üs bölgelerinde başarıyla görev yapan Mehmetçik, yeni yıla girerken terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Haberler 01.01.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çukurca ilçesindeki Irak snrnda bulunan yüksek rakml üs bölgelerinde görev yapan Mehmetçik, yeni yla eller tetikte giriyor.

Terörle mücadelenin yan sra kaçakçlkla da mücadele eden Mehmetçik, artlar ne olursa olsun 24 saat boyunca görevinin bandan ayrlmyor.

çukurcada 2 bin 450 rakml Hisar Dandaki üs bölgesinde görev yapan Da Komando Tugayna bal Mehmetçik, zirvede okuduu Komando And ile terörle mücadelede kararllk mesaj verdi.

Zirvede dev Türk bayra açan komandolar, tüm Türkiyeye birlik, beraberlik ve ylba mesajlar gönderdi.

2. Komando Tabur Komutan Binba Cemal Akpnar, AA muhabirine yapt açklamada, Türk bayran, ehit Piyade Yüzba Özgür çevikin ehit olduu tepede açtklarn söyledi.

- Eksi 22 derecede vatan savunmas

çevikin teröristlerle kahramanca çarparak ehadet erbeti içtiini vurgulayan Akpnar, öyle dedi:

Taburumuz, rengini, ehitlerimizin mübarek kanndan alan anl al bayramz dalgalandrmak ve aziz vatanmzn bölünmez bütünlüünü devam ettirmek maksadyla 2 bin 450 metrede, 3 metreye varan kar kalnlnda, eksi 22 dereceyi bulan souklarda, 7 gün 24 saat esasna göre milletinin emrinde görev yapmaya devam etmektedir. Bundan sonra da kannn son damlasna kadar görev yapmaya devam edecektir.

- Mehmetçikin yeni yl mesaj

Daba Üs Bölgesinde görevli sözlemeli er Selahattin Öztürk de artlar ne olursa olsun ehitlerin kutsal kanyla sulanan kutsal topraklar korumay devam edeceklerini ifade etti.

Öztürk, Biz burada olduumuz sürece Türk milletinin içi rahat olsun. Buradan Kastamonuda bulunan tüm sevdiklerimin ve milletimizin yeni ylnn iyi geçmesini dilerim. ifadesini kulland.

Ayn üs bölgesinde görevli sözlemeli er Ali Erta da souk hava koullarna ramen vatani görevlerini aksatmadan yürüttüklerini belirterek, Sizler, biz burada olduumuz sürece rahat uyuyabilirsiniz. Yeni ylda sevdiklerime, aileme ve Adyamann Gölba ilçesine selam söylüyorum. diye konutu.

Sözlemeli er Erol Alm, kendilerine emanet edilen vatan topraklarn ylbanda da korumaya devam edeceklerini dile getirdi.

Elazda bulunan anne, baba ve kardelerine selam gönderen Alm, Türk milletinin yeni yln kutlad.

Ana Sayfaya Git