Kategoriler
Yaşam 14 Ekim 2026
Anasayfa › Yaşam › Haber
Yaşam

Gölete giren 3 çocuk boğuldu

Kütahya'da kent merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan mesire alanındaki gölete serinlemek için giren 3 çocuk boğuldu.

Haber Merkezi 15 Temmuz 2012 20:57 6.204

Yaz Kur'an kursuna katılan çocuklar, Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Yaylıbaba köyü mesire alanına pikniğe gitti. Burada havanın sıcak olması nedeniyle 3 öğrenci mesire alanına 200 metre uzaklıkta bulunan gölete girdi. Derinliği yer yer 2 metreyi aşan gölette Orhan Ersoy (14), Salih Cengiz (13) ile Sefa Doğan (14) bir anda çırpınmaya başladı. Arkadaşlarının çırpındığını ve suda kaybolduğunu gören çocuklar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Kütahya Sivil Savunma İl Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç ekipler, göletten 3 çocuğun cesedini çıkardı.

Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından çocukların cesetleri Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Paylaş
Etiketler