Halkla bütünleşmek!

Ergani ilçesinde vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Atilla, halkla bütünleşerek hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Haberler 06.04.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl tarafndan Büyükehir Belediye Bakanlna kayyum olarak atanan Cumali Atilla, Ergani ilçesinde vatandalarla bir araya geldi. Ergani Kaymakam Mesut çoban makamnda ziyaret eden Atilla, ilçenin durumuna ilikin bilgi ald. Atilla ardndan çoban ile birlikte Ziya Gökalp Caddesinde esnaflar ziyaret etti.

Vatandalarn sorunlarn dinleyen Atilla, daha sonra Yourtçular Meydanna geçti. Burada esnaflarla selamlaan Atilla, Botanik Parkta vatandalarla çay içti.

Yatrmlarla kenti gelitireceiz

Halka hizmet bilinciyle hareket ettiklerini belirten Atilla, öyle konutu: Halkmzla bütünleerek hizmetlerimizi gerçekletiriyoruz. Projelerimizi hazrlarken Diyarbakrl kardelerimizin ihtiyaçlarn göz önünde tutuyoruz. Büyükehir Belediyesi, bu halka hizmet için vardr. Yatrmlarla kenti gelitireceiz. ehrimizin kalknmas için hizmetlerimize devam ediyoruz. Halkmzn fikirlerine önem veriyoruz. Yaptmz ziyaretler sayesinde vatandalarla istiare etme imkan buluyoruz. Onlarla Diyarbakrn gelecei için hangi hizmetin faydal olacan deerlendiriyoruz. Örenci, ev hanm, içi, memur, esnaf ve farkl kesimlerle buluuyoruz. Böylece ehrimiz için pratik ve doru çözümler üretiyoruz.

Ana Sayfaya Git