Kalifiye eleman kursları

Yenişehir Belediyesi nitelikli kalifiyeli eleman yetişmek için kurslar açtı

Haberler 10.12.2021 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir Belediyesi tarafndan nitelikli i gücünü artrmak ve firmalarn personel ihtiyacn karlamak amacyla kurulan Yeniehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eitim Kurslarna (YESMEK) kaytlar balad.

Yeniehir Belediyesi, Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlii (DESOB), Dou Güneydou Sanayici ve nsanlar Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSFED), Diyarbakr Mesleki Eitim ve Küçük Sanayi Destekleme Vakf (MEKSA) ve ilçe milli eitim müdürlüü arasnda imzalanan i birlii protokolünün ardndan kentte nitelikli kalifiye elemanlarn yetimesi için kurslar açt.

KALFYE ELEMAN YETECEK

Yeniehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eitim Kurslarndan kent genelinde herkesin faydalanacan belirten Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, açlacak kurslar ile binlerce vatandan profesyonel eitim almalar ve meslek sahibi olmalarn salayacaklarn söyledi. Beikci, Gençlerimizin ve dezavantajl bireylerimizin eitim almas kentimizde isizlik sorununa çözüm olacak hem de kalifiye eleman saysnn artmasna neden olacaktr. Alnan eitimler sonucunda baarl olan gençlerimizin istihdamlarnn gerçekletirilebilmesi adna i insanlarmz ile buluacak, düzenleyeceimiz Kariyer Günleri Etkinlikleri ile Diyarbakr i camias ile bir araya geleceklerdir dedi.

Meslek eitim kurslarndan herkesin faydalanabileceini ifade eden Beikci, Bilgisayar destekli reklam ve tasarm, çar merkezi eleman, fotoraf çekim ve düzenleme teknikleri gelitirme ve uyum eitimi, yönetici asistan, finansal okuryazarlk, bilgisayar destekli muhasebe, güzel sanatlara hazrlk gibi mesleki eitimlerin yannda CV oluturma, i arama ve mülakat teknikleri eitimlerini almak isteyen tüm vatandalarmz eitimlerden faydalanabilecekler diye konutu.

Ana Sayfaya Git