Muhabbet kuşunun Cumhurbaşkanı Erdoğan aşkı

Siirt'te Mustafa Pelen adlı vatandaşın daha 40 günlükken bakmaya başladığı ‘Paşa’ adlı muhabbet kuşu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını söylüyor.

Haberler 13.01.2022 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

4 çocuk babas Mustafa Pelen, Paa adn verdii muhabbet kuuna örettii kelimelerin yan sra ev içinde onunla birlikte yemek yiyor. Pelen, Paaya adeta çocuu gibi bakyor. Paann her eyi çok iyi anlayabilme yeteneine sahip olduunu ve konuabildiini dile getiren Pelen, Bizim Paayla tanmamz bundan 7 ay önce oldu. Paa daha 40 günlükken yavruyken ben aldm onu. Paay yetitirmeye baladm. Paa 39 kelime kullanabiliyor. En güzel kulland kelimelerden bir tanesi reisi cumhurumuz olan Recep Tayyip Erdoan söylemesi.

ERDOAN AKI

Recep Tayyip Erdoan da ona nasl örettim onu da söyleyeyim. Reis bizim için bir aktr, dünya lideridir. Allah onu bamzdan eksik etmesin. Bir ara televizyonda haberleri izlerken resimiz konuurken Paa heyecanland, oradan oraya hoplamaya, sçramaya balad. Dedim acaba bizdeki reis ak kendisine de mi geçmi mi diye, bir akam tek bamayken Recep Tayyip Erdoan demeye baladm Paaya, bir baktm ertesi sabah Paa aynsn tekrarlyor. Büyük bir akla söylemeye balad. Benim sadece bir isteim var, dünya gözüyle reisi cumhurumuzla bir araya gelip Allahn izniyle Paay bizzat kendi elimle ona hediye etmeyi çok istiyorum. Paa reisimize yakan bir kutur. çünkü çok güzel çektii zikirler de vardr. Allah nasip ederse inallah kendisine hediye etmeyi çok isterdim dedi.

Ana Sayfaya Git