Ortaokulda dehşet saçtı!

Adana'da 14 yaşındaki 8. sınıf öğrencisini okul sokağında boğazını keserek öldüren 17 yaşındaki zanlının cinayeti, Facebook’tan sevgilisini etiketlediği için işlediği ortaya çıktı.

Haberler 26.03.2018 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi, Dalolu Mahallesi 80. Yl Ortaokulu önünde meydana geldi. ddiaya göre 8. snf örencisi 14 yandaki Tamer Salman, disiplinsiz hareketlerden dolay okuldan atld örenilen Ö.T. (17) tarafndan okul önünde boaz kesildi. Özel bir hastaneye kaldrlan çocuk hayatn kaybederken, zanl da polis tarafndan ksa sürede yakaland. Önce Adana Emniyet Müdürlüüne götürülen zanl ya küçük olduu için daha sonra çocuk ube müdürlüüne teslim edildi.

OKULDA DEHET YAANDI

Burada ifadesi alnan Ö.T.nin, Tamer Salmann sosyal medyadan sevgilisinin fotorafn etiketlediini gördüünü bu nedenle tarttklarn belirterek, Tamer, o kz ben de seviyorum etiketlerim sana ne dediini bu nedenle de bça rastgele salladn daha sonra da kaçtn söyledii örenildi.

Zanl ifadesinin ardndan adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çkartlan zanl tutukland. Hayatn kaybeden Tamer Salmanin cenazesi ise otopsi için adli tp kurumu morguna kaldrld. Otopsinin ardndan yaknlar tarafndan cenazesi alnan Salman, Küçükoba Mezarlnda topraa verildi.

Ana Sayfaya Git