Özel fotoğraf yarışması

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 23 Mart'a özel fotoğraf yarışması

Haberler 15.02.2022 - 01:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çevre ehircilik ve klim Deiiklii Bakanlna bal Meteoroloji Genel Müdürlüü, 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü dolaysyla fotoraf yarmas düzenliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan yazl açklamaya göre, konusu Erken Uyar ve Erken Eylem Afet Riskinin Azaltlmas için Hidrometeoroloji ve klim Bilgileri olarak belirlenen fotoraf yarmas, profesyonel veya amatör olarak fotorafla ilgilenen herkese açk olacak.

FOTORAF YARIMASI

Konunun öneminin benimsetilmesi ve bilgi düzeyinin artrlmasnn hedeflendii yarmaya her katlmc en çok 3 fotoraf gönderebilecek. Yarmada, renkli ve herhangi bir tasarm program ile oynanmam orijinal eserler yer alabilecek. Siyah-beyaz çalmalar deerlendirilmeyecek. Yarma artnamesine, Genel Müdürlüün www.mgm.gov.tr adresinden ulalabilecek.

Fotoraflar 4 Mart 2022ye kadar Meteoroloji Genel Müdürlüü Destek Hizmetleri Dairesi Bakanlna gönderilecek. Deerlendirme, Meteoroloji Genel Müdürlüünce oluturulacak seçici kurul tarafndan yaplacak. Birincilie layk görülen yarmacya plaket ve 5 bin lira, ikinciye plaket ve 4 bin lira, üçüncüye plaket ve 3 bin lira ödül verilecek. Ödül töreni, 23 Mart 2022de düzenlenecek.

Ana Sayfaya Git