Pirinççioğlu; Masa yoktu

Kayapınar Belediyesi yağmalanıyor: 99’da yerel yönetimlere geldiğimizde oturacak masa yoktu.

Haberler 04.04.2019 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDPden Kayapnar Belediye Bakan seçilen Necati Pirinççiolu, 99da yerel yönetimlere geldiimizde oturacak masa yoktu. Bir kuru bile olsa sokaklarda halkmzla birlikte karar vererek, ihtiyaçlar dorultusunda harcayacaz dedi.

Pirinççiolu, seçim sonuçlar ve kayyum dönemindeki çalmalara ilikin konutu. Seçimlerde oy artnn salandn ve bunun halkn baars olduunu dile getiren Pirinççiolu, Kaldmz yerden devam etmemiz için halkmz bize ans verdi diye konutu.

KENAN EVREN ZHNYETNN YANSIMASI

Kayapnar Belediyesinin, Türkiyedeki tüm belediyeler arasnda tanmazlar, bütçesi, imar ve çevre düzenlemesiyle örnek belediye olduuna vurgu yapan Pirinççiolu, kayyumlarn 3 yl boyunca bütün tanmazlar yandalarna peke çektiini söyledi. Pirinççiolu, Seçimden bir gün önce bütün devlet kurumlar teyakkuza geçerek kararlar almaya balad. Bir sürü mal varlklar hazineye devredildi. Belediye bir kamu kuruluudur. Kamu kuruluunun mallarn baka bir kamu kuruluuna tahsis ediyor dedi.

15 YILLIK KAZANIMLAR TALAN EDLD

Kayapnar Belediyesinin borcu olmayan ve kasasnda para bulunan belediye olduunu; ancak kayyum atanmas ardndan hizmet yaplmamasna ramen kasann boaltlarak borçlandrldna vurgu yapan Pirinççiolu, unlar söyledi: 15 yln kazanmlar son 3 ylda talan edildi. Cegerxwin Kültür Merkezi ve belediye binasnn önünde TIRlar dayand. Klimalardan, koltuklara kadar her ey tand. Bunun ad talandr.

1999DA OTURACAK MASA YOKTU

1999da yerel yönetimleri kazandklarnda oturacak masalarnn dahi olmadn dile getiren Pirinççiolu, Biz masalarda, binalarda hizmet etmeyeceiz. Bir kuru bile olsa sokaklarda halkmzla birlikte karar vererek, ihtiyaçlar dorultusunda harcayacaz. Halkmzla birlikte iyi hizmetlere imza atacaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git