Stk'ların hanım komisyonları!

Kayapınar Belediyesi’nce, Diyarbakır’daki STK’ların Hanım Komisyon üyelerinin katıldığı kahvaltılı buluşma programı düzenlendi.

Haberler 04.04.2017 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdaki Kadn, çocuk ve gençlerin sorunlarnn masaya yatrld programda, önümüzdeki süreçte çözüm önerilerine deinildi. Uzun yllardan sonra STKlarn Hanm komisyonu bakan ve üyelerinin dinlenildii program verimli geçti.

Programa katlan KADEM Genel Bakan Sare Aydn Ylmaz, programdan dolay duyduu memnuniyeti dile getirerek, program düzenleyen Kayapnar Belediyesi Bakan Mustafa Klçn adna Bakan Yardmcs ükran Mermutu Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile görütürdü.

ÜKRAN MERMUT

Kayapnar Belediyesi Bakan Yardmcs ükran Mermut, Cumhurbakan Sayn Recep Tayyip Erdoann, STKlarla yaplan toplantya verdii önemden dolay Kayapnar Belediyesi olarak böylesi bir bulumay saladklarn ifade ederek, Diyarbakrda ilk kez STKlarn Hanm komisyonlar bir araya getirilerek sorunlar ve skntlar dinlenildi. Oldukça samimi bir ortamda yaplan etkinliimizde, gelecek süreçte neler yapalirizi tarttk. çok iyi ve anlaml bir etkinlik oldu. Hanmlarmz bu tür etkinliklerin devam etmesi talebinde bulundu. Bizde Belediye olarak, bu tür etkinlikleri ileriki günlerde de sürdüreceiz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git