Sur'da susuzluk!

Diyarbakır’da yaşanan su kesintisi nedeniyle ihtiyaçlarını karşılamak için yaz aylarında çocukların serinlemek için girdiği tarihi Anzele Suyu’ndan evlerine su taşımak zorunda kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Haberler 30.10.2017 - 08:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesinde bulunan ve yaklak bir günden beri onarm nedeniyle içme sular kesilen Suriçi sakinleri, su ihtiyaçlarn giderebilmek için tarihi Anzele Suyundan bidonlarla evlerine su çekiyorlar.

Onarm çalmalarnn bir günden fazla sürmesinden dolay su kesintisi yaayan skenderpaa Mahallesi sakinleri duruma tepki göstererek, bir an önce arzann giderilmesini istediler.

ONARIM çALIMALARI GEçKNCE

Mahalle sakinlerinden Kadri Nejat, Dünden beri su kesildi. Bizim mahallede su yok. htiyaçlarmz buradan karlyoruz. Bir kanalizasyon bozulmasn 24 saatte büyükehir belediyesi yapamyorsa o zaman o belediye ne ie yaryor. Su ihtiyaçlarmz kova ile çekiyoruz. En az 10 bin kii burada yayor. Artk suyu braksnlar. Bu ekilde hiç olmaz, yakmyor. dedi.

Cengiz Kaçar ise 24 saatten beri su kesintisi yaadklarn belirterek, ihtiyaçlarn bidonlarla tadklar su ile giderdiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git