Survivor All Star'da eleme adayları Almeda ve Merve Oflaz

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor All Star’da bu hafta müthiş bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanırken, Ünlüler konseyde Berna ile Hakan arasındaki gerginlik de devam etti. Oylamada Merve Oflaz ve Almeda eşit oylarla elenecek isimler olarak ön plana çıktı.

Haberler 30.03.2015 - 00:03 Son Güncelleme : 30.03.2015 - 00:03

EMRE ATEŞ

Survivor All Starda bu haftaki bölümde her şey vardı. Heyecan, aksiyon, gerginlik, kavga, küfür, hakaret, ne ararsanız vardı. Öyle ki adadaki kavga ve gerginlik konseyde de devam etti. Merve Oflaz ve Almeda 4 oy alarak elenecek isimler olarak ön plana çıktı. Bernanın Hakanı yazması ise gerginlik yarattı. Hakan kendi ismini Bernanın yazdığını hemen anladı ve Bir Türk olarak oyumu kullanıyorum ne demek diye çıkıştı Bernaya. Hakan Bernaya Terbiyesizlik yaptın derken, Berna Sen de bana senin ne olduğun belli değil dedin, terbiyesizliği sen yaptın diye karşılık verdi.

Arial,sans-serif mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA>Almeda ise üzgün olduğunu söyledi. Bakalım Survivor All Starda bu hafta kim elenecek? Elenen kişi açıklanır açıklanmaz sitemizde yer vereceğiz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır